Πέθανε ο Κόρμακ Ροθ, γιος του γνωστού ηθοποιού Τιμ Ροθ

Ο μουσικός Κόρμακ Ροθ, γιος του ηθοποιού Τιμ Ροθ, πέθανε σε ηλικία 25 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Ο νεαρός συνθέτης και παραγωγός πέθανε στις 16 Οκτωβρίου, αλλά η είδηση ​​ανακοινώθηκε από την οικογένειά του το απόγευμα της Δευτέρας.

Η οικογένεια του Κόρμακ είπε ότι είναι «αναντικατάστατος» και θα τον θυμάται ως μια «ηλεκτρική μπάλα ενέργειας» που ήταν τόσο ευγενικός όσο και άγριος.

«Πέθανε ειρηνικά στην αγκαλιά της οικογένειάς του», ανέφεραν στη δήλωση, προσθέτοντας ότι «διατήρησε το ανατρεπτικό πνεύμα και το χιούμορ του» μέχρι το τέλος.

Πολλοί από τους ακόλουθους του Κόρμακ έστειλαν τα συλλυπητήριά τους κάτω από την πιο πρόσφατη ανάρτησή του στο Instagram, η οποία κοινοποιήθηκε τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους. 

Σε αυτήν, ο Κόρμακ ευχαριστεί τους followers του για την υποστήριξή τους, ενώ επισημαίνει πως, «δεν μπορείς πάντα να διαλέξεις τη μοίρα σου. Δεν μπορείς πάντα να διαλέξεις το μέλλον σου».

Ο μουσικός, ο οποίος ζούσε στο Λος Άντζελες, αποκάλυψε για πρώτη φορά τη διάγνωσή του σε μια ανάρτηση στο Instagram τον περασμένο Απρίλιο, λέγοντας ότι είχε χάσει την ακοή του στο ένα αυτί του και πολύ βάρος.

Ο πατέρας του, Τιμ Ροθ, έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες του Κουέντιν Ταραντίνο, συμπεριλαμβανομένων των Reservoir Dogs, Pulp Fiction και The Hateful Eight, και έχει παίξει τον ρόλο του Emil Blonsky/Abomination στο Marvel Cinematic Universe. Είναι ο πρωταγωνιστής του The Incredible Hulk και πιο πρόσφατα πρωταγωνίστησε στην spin-off σειρά της Marvel, She-Hulk.

Πηγή:topontiki.gr

About Post Author