Ο Τζέιμς Ρέντφορντ πέθανε σε ηλικία 58 χρονών από καρκίνο του ήπατος που προκλήθηκε από ένα σπάνιο αυτοάνοσο.

Ο Τζέιμς Ρέντφορντ, γιος του θρύλου της μεγάλης οθόνης Ρόμπερτ Ρέντφορντ, έφυγε από τη ζωή στο σπίτι του στην Καλιφόρνια μετά από μάχη με τον καρκίνο του ήπατος. Η γυναίκα του Κάιλι Ρέντφορντ του δημοσιοποίησε το γεγονός με ανάρτηση της στο Twitter:

Έγραψε: «Ο Τζέιμι πέθανε σήμερα. Είμαστε συντετριμμένοι. Έζησε μια όμορφη και γεμάτη νόημα ζωή και αγαπήθηκε από πολλούς. Θα μας λείψει.  Ως γυναίκα του τα τελευταία 32 χρόνια νιώθω ευγνωμοσύνη για τα δύο υπέροχα παιδιά που μεγαλώσαμε μαζί. Δεν ξέρω τί θα κάναμε χωρίς αυτά τα τελευταία δύο χρόνια».

Η εκπρόσωπος του πατέρα του κινηματογραφιστή, Ρόμπερτ Ρέντφορντ, δήλωσε: «Ο πόνος από την απώλεια ενός παιδιού είναι ανυπολόγιστος. Ο Τζέιμι ήταν ένας αφοσιωμένος γιος, σύζυγος και πατέρας. Τα παιδιά του, η τέχνη του, οι ταινίες του και το πάθος του για το περιβάλλον είναι η κληρονομιά του» και πρόσθεσε ότι ο ηθοποιός παρακαλεί να σεβαστούν το πένθος του ίδιου και  της οικογένειάς του.

Ο Τζέιμς Ρέντφορντ, αναγνωρισμένος ντοκιμαντερίστας με θέμα την υγεία, το περιβάλλον και την κλιματική αλλαγή αγωνίζονταν τα τελευταία χρόνια για την διάδοση της ιδέας της δωρεάς οργάνων, αφού και ο ίδιος είχε υποβληθεί σε δύο μεταμοσχεύσεις.

Ο θάνατος του επήλθε από καρκίνο του ήπατος που προκλήθηκε από ένα σπάνιο αυτοάνοσο με την ονομασία πρωτογενής σκληρυντική χολαγγειίτιδα, με το οποίο διαγνώστηκε πριν από τριάντα χρόνια.

Τα συλλυπητήριά τους προς την οικογένεια έστειλαν με μηνύματά τους στο Twitter o Κίφερ Σάδερλαντ

…και ο Μαρκ Ράφαλο.

Πηγή:ieidiseis.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours