Ο Ron Leibman, ο οποίος ήταν γνωστός για την βραβευμένη με τον Tony ερμηνεία του στο “Angels in America: Millennium Approaches” και τους ρόλους του στην “Norma Rae” και “Friends”, πέθανε την Παρασκευή, επιβεβαίωσε η Fox News. Ήταν 82 ετών.

Ο αντιπρόσωπος του ηθοποιού, Robert Attermann, Διευθύνων Σύμβουλος της Υπηρεσίας Καλλιτεχνών Abrams, δήλωσε στο Fox News σε μια δήλωση: “Εμείς στο γραφείο καλλιτεχνών Abrams λυπούμαστε που ακούμε τα νέα για το πέρασμα του Ρον. Ο Ρον ήταν ένας απίστευτα ταλαντούχος ηθοποιός με διακεκριμένη καριέρα στην ταινία, την τηλεόραση και το θέατρο. Οι σκέψεις μας πηγαίνουν προς τη σύζυγό του, τη Τζέσικα και την οικογένειά του. ”

Σύμφωνα με την ποικιλία, η μητρική της Νέας Υόρκης έσπασε στην επιχείρηση που ενεργούσε το 1956 με τη σαπουνόπερα “The Edge of Night”.

"The One with the Two Parties" Episode 22 -- Air Date 05/02/1996 -- Ron Leibman as Dr. Leonard Green, Jennifer Aniston as Rachel Green

Έκανε το ντεμπούτο του στην κινηματογραφική ταινία του 1970 “Πού είναι η Poppa;” πριν πάτε στο αστέρι στο “The Hot Rock” δύο χρόνια αργότερα. Εμφανίστηκε ένας αιχμάλωτος πολέμου στο “Σφαγείο-Πέντε” του George Roy Hill και ένας αξιωματικός του NYPD στην ταινία του 1974 “Οι Σούπερ Αστυφύλακες”, ανέφερε η Variety.

Ο Leibman πρωταγωνίστησε απέναντι από τον Sally Field στην ταινία του 1979 “Norma Rae”. Την ίδια χρονιά έλαβε έναν Εμμύ για το ρόλο του στο “Kaz”. Και το 1993, έλαβε έναν Tony για τις επιδόσεις του στο “Angels in America: Approaches Millennium”.

Sally Field and Ron Leibman in the 1979 movie "Norma Rae". 

Από το 1996 έως το 2004, ο Leibman έπαιξε τον πατέρα του Jennifer Aniston στην οθόνη, τον Dr. Leonard Green, στους “φίλους”. Σύμφωνα με τον IMDb, ο τελευταίος του ρόλος ήταν στην τηλεοπτική σειρά “Archer”, στην οποία εξέφρασε τον χαρακτήρα Ron Cadillac.

Σύμφωνα με το Variety, ο Leibman επιβιώνει από τη σύζυγό του, την ηθοποιό Τζέσικα Γουόλτερ, και τη βιτρίνα του Brooke Bowman. Ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Linda Lavin από το 1969 έως το 1981.

 

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours