Ο Eric Clapton λέει ότι δεν θα αποδώσει όταν απαιτείται εμβόλιο, λαμβάνει σχόλια

Ο βετεράνος rocker Eric Clapton δήλωσε την Τετάρτη ότι δεν θα εκτελέσει όπου απαιτείται απόδειξη εμβολιασμού, αψηφώντας την εντολή του Πρωθυπουργού του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον για μεγάλες εσωτερικές συγκεντρώσεις.

Η Βρετανία, όπου η παραλλαγή δέλτα του COVID-19 απειλεί την ανάκτηση πανδημίας, μείωσε τους περιορισμούς του κοροναϊού αυτήν την εβδομάδα. Ωστόσο, ο Τζόνσον είπε ότι τα νυχτερινά κέντρα και οι χώροι συναυλιών πρέπει να απαιτούν επαλήθευση της κατάστασης του εμβολιασμού.

«Μετά την ανακοίνωση του πρωθυπουργού τη Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021, νιώθω τιμή να κάνω μια δική μου ανακοίνωση», έγραψε η τραγουδίστρια «Tears in Heaven» στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram. «Θέλω να πω ότι δεν θα παίξω σε καμία σκηνή όπου υπάρχει ένα κοινό με διακρίσεις. Εάν δεν υπάρχει πρόβλεψη για να παρευρεθούν όλοι οι άνθρωποι, διατηρώ το δικαίωμα να ακυρώσω την παράσταση.

Ο Clapton έχει προγραμματιστεί να κάνει μια περιοδεία φθινοπώρου στις Ηνωμένες Πολιτείες, συμπεριλαμβανομένων του Τέξας, της Λουιζιάνας και της Φλόριντα. Ο διάσημος κιθαρίστας, 76 ετών, έχει προηγουμένως αντιμετωπίσει κλειδώματα και εμβόλια. Έλαβε τις δόσεις AstraZeneca, αλλά είπε ότι υπέστη «καταστροφικές» εβδομάδες παρενέργειες.

Πολλοί θαυμαστές στο Twitter δεν επικρότησαν το “Slowhand” για τη στάση του εμβολίου. Και περισσότερο από λίγοι του υπενθύμισαν τις ρατσιστικές και ξενοφοβικές παρατηρήσεις που έκανε στο παρελθόν.

https://twitter.com/jillbelasco/status/1417983781198209024?s=20

About Post Author

+ There are no comments

Add yours