Μετά από μια δύσκολη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, ο γνωστός τραγουδιστής άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 52 χρόνων. Ο ίδιος είχε αποκαλύψει πως δίνει μάχη με τον καρκίνο στο πάγκρεας, μια μάχη που τελικά δεν κατάφερε να κερδίσει. Ο λόγος για τον Bushwick Bill, ένα από τα τρία ιδρυτικά μέλη του ραπ συγκροτήματος, Geto Boys.

Το πραγματικό του όνομα ήταν Richard Shaw και στο συγκρότημα μπήκε σαν χορευτής στα τέλη της δεκαετίας του ’80 και είχε ηχογραφήσει 6 προσωπικά άλμπουμ. Το 1991 το συγκρότημα έκανε τη μεγάλη του επιτυχία με το άλμπουμ «We Can’t Be Stopped», ενώ μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους ήταν το τραγούδι: «Mind Playing Tricks on Me».

Σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ, ο Bushwick Bill διαγνώσθηκε με καρκίνο τον περασμένο Φεβρουάριο και έκανε εντατικές χημειοθεραπείες αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Όταν είχε ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του από τους θεράποντες ιατρούς είχε πάθει σοκ και δεν ήθελε να το ξέρει κανείς!

Αρχικά αποφάσισε να το κρύψει λέγοντας την αλήθεια για την υγεία του μόνο στα μέλη της οικογένειάς του και στους φίλους του. Τον Μάιο όμως πήρε την απόφαση να μοιραστεί με τους θαυμαστές του τι τελικά συμβαίνει με την υγεία του.

Ο τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή το απόγευμα του Σαββάτου έχοντας δίπλα του την οικογένειά του.

Scarface — to think he was dead.

[This post has been updated. The following was originally published on June 9, 2019.]

 

 

 

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours