Ο Ντόναλντ Τραμπ και η σύζυγός του Μελάνια μολύνθηκαν από τον κορωνοϊό

Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ενημέρωσε μέσω Twitter ότι στις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο ίδιος και η σύζυγός του Μελάνια έδειξαν ότι έχουν προσβληθεί από τον νέο κορωνοϊό.

«Θα αρχίσουμε τη διαδικασία απομόνωσης και ανάρρωσης αμέσως», πρόσθεσε, χωρίς να διευκρινίσει τη διάρκεια της καραντίνας στην οποία θα τεθούν.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, «πάει καλά», θα «συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του», διαβεβαίωσε ο γιατρός της αμερικανικής προεδρίας

Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος διαγνώστηκε ότι έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό, «είναι καλά», διαβεβαίωσε ο γιατρός της αμερικανικής προεδρίας, ο Σον Κόνλεϊ.

Ο Τραμπ θα παραμείνει στον Λευκό Οίκο κατά τη διάρκεια της περιόδου της «ανάρρωσής» του, πρόσθεσε ο Κόνλεϊ, τονίζοντας πως θα «συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του» κανονικά, εξ αποστάσεως.

Η αμερικανική προεδρία γνωστοποίησε παράλληλα ότι το προγραμματισμένο ταξίδι του Τραμπ στη Φλόριδα αποφασίστηκε να ακυρωθεί.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν ο 74χρονος μεγιστάνας και η σύζυγός του Μελάνια έδειξαν πως έχουν προσβληθεί από τον SARS-CoV-2.

Μια στενή συνεργάτιδα του Τραμπ, η Χόουπ Χιξ, έγινε γνωστό νωρίτερα ότι παρουσιάζει συμπτώματα της COVID-19.

Το Ηνωμένο Βασίλειο εύχεται στον Ντόναλντ Τραμπ ταχεία ανάρρωση, λέει Βρετανός υπουργός

Η βρετανική κυβέρνηση εύχεται στον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ ταχεία ανάρρωση αφού βρέθηκε θετικός στην COVID-19 αλλά στις ΗΠΑ υπάρχει ένα σαφές πρωτόκολλο διαδοχής στην περίπτωση ανάγκης, δήλωσε σήμερα Βρετανός υπουργός.

«Όλοι μας θέλουμε να στείλουμε τις θερμότερες ευχές μας στον πρόεδρο Τραμπ, την πρώτη κυρία και την οικογένεια Τραμπ και να τους ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση», δήλωσε ο υπουργός Στέγασης Ρόμπερτ Τζένρικ στο δίκτυο Sky.

«Γνωρίζουμε τι σημαίνει να έχουμε, έναν πρωθυπουργό στη δική μας περίπτωση, που βρέθηκε θετικός στην COVID και αφήνοντας στην άκρη την πολιτική, όλοι θέλουμε να δούμε τον ίδιο και τη σύζυγό του να γίνονται γρήγορα καλά», δήλωσε, αναφερόμενος στον Μπόρις Τζόνσον που ασθένησε σοβαρά αφού προσβλήθηκε από τον νέο κορωνοϊό τον Μάρτιο.

«Στις ΗΠΑ, έχουν ένα πολύ ξεκάθαρο πρωτόκολλο –έτσι δεν είναι;– με τον αντιπρόεδρο, στην περίπτωση που αυτό κριθεί αναγκαίο», δήλωσε ο Τζένρικ.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours