Ο Ερντογάν βρήκε τον δάσκαλό του – Ο Πούτιν τον έστησε και τον άφησε όρθιο να περιμένει

Όρθιο και αμήχανο άφησε ο Βλαντιμίρ Πούτιν τον Ταγίπ Ερντογάν αφού τον έστησε κανονικότατα πριν την συνάντησή τους με τον Τούρκο πρόεδρο και την αντιπροσωπεία του να μένουν αμήχανοι στην αίθουσα αναμονής δίχως να ξέρουν τι να κάνουν.

Στο εν λόγω βίντεο που έδωσαν στην δημοσιότητα τα ρωσικά ΜΜΕ, ο Ερντογάν και η αντιπροσωπεία του φαίνονται να περιμένουν πριν ξεκινήσει η συνάντηση.

Συγκεκριμένα, δείχνει τον Τούρκο πρόεδρο να στέκεται και να περιμένει και ύστερα να κάθεται σε έναν καναπέ, προτού να οδηγηθεί στο δωμάτιο, όπου έδωσαν τα χέρια με τον Πούτιν.

Για την ιστορία δε, σύμφωνα με το πρωτόκολλο, ο Ρώσος πρόεδρος θα έπρεπε να είναι αυτός που περιμένει τον Ταγίπ Ερντογάν. Μάλλον ο Βλαντιμίρ Πούτιν θέλησε να δώσει στον Ερντογάν να καταλάβει ότι η Τουρκία δεν είναι αυτό που θέλει να πιστεύει και του συμπεριφέρθηκε αναλόγως.

Πούτιν και Ερντογάν συναντήθηκαν την περασμένη εβδομάδα στη Μόσχα για να επιλύσουν το ζήτημα των εντάσεων στη Συρία, στην οποία υπάρχει παρουσία τόσο της Ρωσίας όσο και της Τουρκίας. Κατά τη συνάντηση, επιτεύχθηκε συμφωνία εκεχειρίας για την επαρχία Ιντλίμπ, το τελευταίο οχυρό της συριακής αντίστασης.

https://twitter.com/AlArabiya_Eng/status/1236884486484303872?s=20

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours