Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει έναν νέο τρόπο για να εξοφλήσει το τεράστιο χρέος του μετά την αποχώρησή του από το Oval Office … υπάρχουν τεράστια ποσά για να μιλήσουν.

Ο 45ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών θα μπορούσε εύκολα να διορίσει πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια για να μιλήσει μπροστά σε πλήθη στην Αμερική και στο εξωτερικό … σύμφωνα με ανθρώπους που βοηθούν τους celebs να κάνουν τέτοιες προσφορές. Ο Τραμπ θα μπορούσε να κερδίσει ακόμη περισσότερα στο εξωτερικό, όπου το τέλος κράτησής του θα μπορούσε να φτάσει τα 2 εκατομμύρια δολάρια.

Πολλοί διάσημοι λαοί πληρώνονται τεράστια ποσά για να μιλήσουν, και ο Τραμπ σύντομα θα έχει μεγάλη ζήτηση … όπως και η Μελάνια και η Ιβάνκα, όταν όλα έχουν βγει από τον Λευκό Οίκο.

Οι βαρύτατες επιτυχίες στο biz μας λένε ότι η Melania θα πάρει μεταξύ 75.000 και 125.000 $ για να μιλήσει στις ΗΠΑ και μεταξύ 125.000 και 175.000 $ στο εξωτερικό. Αυτές οι εκτιμήσεις υποθέτουν ότι παραμένει παντρεμένη με την DT και μας λένε ότι θα αυξηθούν εάν τον χωρίσει ποτέ ή γράφει ένα βιβλίο με όλα τα λόγια. Πώς είναι αυτό για πρόσθετο κίνητρο;!;

Η Ivanka, μας λένε, θα διοικήσει τα περισσότερα από τα παιδιά του Trump … εν μέρει επειδή ήταν ήδη δημοσιευμένη συγγραφέας με τις δικές της σειρές προϊόντων πριν εισέλθει στον Λευκό Οίκο. Η Ιβάνκα πρέπει να κερδίσει μεταξύ 75.000 και 100.000 $ για να μιλήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες, σε σύγκριση με $ 100k έως 125k $ διεθνώς.

Συγγνώμη, Don Jr., Eric και Tiffany … μας λένε ότι θα κερδίσουν μόνο 75.000 $ για να μιλήσουν στις ΗΠΑ και είναι απίθανο να υπάρξει μια διεθνής αγορά για αυτούς. Είναι φιστίκια σε σύγκριση με τον μπαμπά.

Ο Τραμπ θα είναι εύκολη πώληση στην Αμερική, όπου πάνω από 72 εκατομμύρια άνθρωποι μόλις τον ψήφισαν … και οι εμπιστευτικοί του κλάδου αναμένουν ότι θα εμφανιστεί ως επί το πλείστον σε εκδηλώσεις Ρεπουμπλικανών ή δεξιών. Σε διεθνές επίπεδο, μας λένε ότι ο Τραμπ θα έχει πιθανώς τις πρώτες του ομιλίες σε μέρη όπου έχει πολλούς φίλους, όπως το Ισραήλ και η Ρωσία.

Οι ομιλητικές δεσμεύσεις για τον Τραμπ και την οικογένειά του πιθανότατα θα είναι πολύ έντονες για τις NDA, μας λένε και οι συμφωνίες θα επιτρέψουν στον Τραμπ να αποτρέψει την καταγραφή ομιλιών.

Τα χρήματα είναι εκεί για ομιλίες, αλλά μας λένε ότι οι εταιρείες δημοσίων σχέσεων και οι υπηρεσίες ταλέντων δεν παρατάσσονται για να υπογράψουν τους Τραμπ ως πελάτες … φοβούνται ότι θα εκδιώξει τους υπάρχοντες πελάτες και θα προκαλέσει μαζική έξοδο.

Ο Τραμπ λατρεύει την κατώτατη γραμμή και θα του αρέσει επίσης … μας λένε ότι θα λάβει καταλύματα πρώτης κατηγορίας και εκδρομές γκολφ όπου πληρώνεται για να μιλήσει.

Η ζωή μετά την Προεδρία δεν ακούγεται τόσο άσχημη.

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours