Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Πόσα λεφτά έπαιρναν πριν παραιτηθούν (vid)

Σάλος έχει προκληθεί στη Μεγάλη Βρετανία από την απόφαση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ να αποσυρθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το ζεύγος θα σταματήσει να λαμβάνει τη βασιλική χρηματοδότηση. Αποφάσισε να ανεξαρτητοποιηθεί οικονομικά και έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε ποιο ήταν το εισόδημα που απαρνούνται.

Η βασίλισσα Ελισάβετ καταβάλλει ετησίως στα δύο αδέρφια, Χάρι και Ουίλιαμ, 5 εκατομμύρια λίρες από το ετήσιο βασιλικό κονδύλι που προέρχεται από τους Βρετανούς φορολογούμενους. Από αυτά τα 5 εκατομμύρια, ο Χάρι παίρνει περίπου τα 2.

Επίσης, οι δυο τους μοιράζονται 3,15 εκατομμύρια λίρες για ανεπίσημες δαπάνες, με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ να παίρνει και πάλι το μεγαλύτερο ποσό. Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ λαμβάνουν ακόμη 1 εκατομμύριο για τα λειτουργικά τους έξοδα, ενώ χρήματα παίρνουν και από την περιουσία του Καρόλου στην Κορνουάλη που υπολογίζονται στα 4,9 εκατομμύρια και τα μοιράζονται και αυτά με τον αδερφό του, Ουίλιαμ.

προσωπική περιουσία του πρίγκιπα Χάρι υπολογίζεται γύρω στα 30 εκατομμύρια λίρες, 20 εκατομμύρια λίρες, των οποίων κληρονόμησε από την μητέρα του πριγκίπισσα Νταϊάνα και περίπου 7 εκατομμύρια επιπλέον από την προγιαγιά του και βασιλομήτωρ.

Μέγκαν Μαρκλ διαθέτει περιουσία γύρω στα 4 εκατομμύρια λίρες, αρκετά από τα οποία έχει κερδίσει από την συμμετοχή της στη σειρά «Suits», όπου πρωταγωνιστούσε πριν τον γάμο της με τον Χάρι, λάμβανε 40.000 λίρες ανά επεισόδιο. Επιπλέον, διαθέτει ένα lifestyle blog, το οποίο εικάζεται πως της απέφερε το ποσό των 60.000 βρετανικών λιρών το χρόνο, μέχρι την ημέρα του γάμου της, ενώ διαθέτει και σημαντική περιουσία στο Τορόντο.

Πηγή:neaselida.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours