Κορωνοϊός: Βραβευμένος σεφ μαγειρεύει για άπορους Λονδρέζους

Ο βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ Andrew Wong, έχει αρχίσει να ετοιμάζει γεύματα για απόρους στο Λονδίνο, μετά την απόφαση για λουκέτο στα εστιατόρια της Βρετανίας, λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Όπως δήλωσε στο πρακτορείο Reuters, όλα τα επιχειρηματικά σχέδια που είχε για το εστιατόρια του «A.Wong» ναυάγησαν λόγω της κατάστασης, συνεπώς αυτό που μπορεί να κάνει στο άμεσο μέλλον είναι να βοηθήσει όσους το έχουν ανάγκη, προσφέροντας τους ένα γεύμα. Με την ομάδα του λοιπόν, έχουν αρχίσει να ετοιμάζουν πακέτα με φαγητό, που θα διατίθενται δωρεάν σε όσους το έχουν ανάγκη.

https://www.instagram.com/p/B96nswqnlcZ/?utm_source=ig_web_copy_link’

Στόχος τους είναι να φτιάχνουν 50 με 100 πακέτα ανά ημέρα, ανάλογα με τις προμήθειες που θα έχουν και στη συνέχεια, να τα διανέμουν μέσω φιλανθρωπικών οργανώσεων, ώστε να είναι σίγουρο ότι θα φτάνουν στα χέρια αυτών που τα χρειάζονται. «Υπάρχουν πράγματα στον κόσμο που είναι πιο σημαντικά από το κέρδος, και αν πτωχεύσουμε τουλάχιστον προσπαθούμε να το κάνουμε με καλή καρδιά. Έρχεται κάποια στιγμή που δεν έχει νόημα να ανησυχείς για αυτό πια, γιατί είναι τελείως εκτός του δικού μας ελέγχου», δήλωσε ο ίδιος, σχολιάζοντας τις δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν για το επαγγελματικού του μέλλον, λόγω του κλεισίματος του εστιατορίου.

Πηγή:olivemagazine.gr

 

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours