Κορονοϊός:Πέθανε ο τραγουδιστής του θρυλικού συγκροτήματος “The Temptations”

Ο Bruce Williamson, ο τραγουδιστής του θρυλικού συγκροτήματος The Temptations, πέθανε μετά από μάχη με τον κορονοϊό.

Ο χαρισματικός frontman πέθανε σε ηλικία 50 ετών την Κυριακή το βράδυ στο σπίτι του στο Λας Βέγκας της Νεβάδας, ανέφερε το TMZ τη Δευτέρα. Ο Μπρους μπήκε στους Temptations το 2006 και τραγούδησε με το συγκρότημα σε συναυλίες και στην τηλεόραση μέχρι το 2015.

Ο γιος του έγραψε στα social media. “Δεν υπάρχουν λόγια στον κόσμο που να εκφράζουν πώς νιώθω τώρα. Σ ‘αγαπώ Μπαμπά, σε ευχαριστώ που ήσουν καταπληκτικός φοβερός. Προσεύχομαι στον Θεό και θα συναντηθούμε ξανά. Σ ‘αγαπώ μπαμπά R.I.H KING WILLIAMSON”.

Οι μεγάλες επιτυχίες

Οι Temptations ξεκίνησαν στο Ντιτρόιτ το 1960 με τους Otis Williams, David Ruffin, Melvin Franklin, Paul Williams και Eddie Kendricks. Τα επιτυχημένα τραγούδια τους ήταν το My Girl (1964) και το Ain’t Too Proud To Beg (1966).

Το συγκρότημα, ένα από τα πιο επιτυχημένα στην αμερικανική μουσική ιστορία, έχει κάνει σημαντικές επιτυχίες, πουλώντας εκτομμύρια άλμπουμ, και συνέβαλε στην εξέλιξη της R&B και σόουλ μουσικής.

Τα μέλη του ξεχώριζαν μεταξύ άλλων για τη χρήση της χορογραφίας στα τραγούδια τους, τον ιδιαίτερο ήχο τους, αλλά και τα “φανταχτερά” ρούχα τους.

Exclusive: Four Tops And The Temptations Portrait SessionΠηγή:thetoc.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours