Ο «Dude» είναι καλά, εμβολιασμένος και επιστρέφει στα γυρίσματα

Ο ηθοποιός Τζεφ Μπρίτζες ο οποίος είχε διαγνωσθεί με λέμφωμα ανακοίνωσε ότι η κατάσταση της υγείας του είναι καλή και επιστρέφει στα γυρίσματα.

Ο Τζεφ Μπρίτζες ανακοίνωσε ότι ο καρκίνος του βρίσκεται σε ύφεση και είναι έτοιμος να επιστρέψει στα γυρίσματα του νέου του δράματος του FX «The Old Man». Ο 71χρόνος ηθοποιός του «Big Lebowski», μοιράστηκε μια συγκινητική ανάρτηση στoν ιστότοπο του, τη Δευτέρα για να αποκαλύψει τα ευχάριστα νέα.

Ο χολιγουντιανός σταρ υποστήριξε ότι η μάχη του με το λέμφωμα ήταν πανεύκολη και αναφέρθηκε παράλληλα και στην άλλη μάχη που είχε με τον κορωνοιό. Ο Μπρίτζες μολύνθηκε από τον ιό τον Ιανουάριο προτού προλάβει να εμβολιαστεί.

«Ο Covid με ισοπέδωσε, αλλά είμαι διπλά εμβολιασμένος και νιώθω πολύ καλύτερα τώρα», συνέχισε ο σταρ του «True Grit».  Ο Μπρίτζες αποκάλυψε ότι «δουλεύει με έναν σπουδαίο θεραπευτή» στο ταξίδι του προς την ανάρρωση. «Επικεντρωθήκαμε στην απομάκρυνσή μου από την ανάγκη παροχής οξυγόνου, το οποίο μέχρι πρόσφατα χρειαζόμουν να περπατήσω», εξήγησε, αστειευόμενος «Ο ήχος που κάνει θυμίζει τον Νταρθ Βέιντερ».

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός πρόσθεσε ότι βασικό του κίνητρο για να γίνει καλύτερα ήταν να συνοδεύσει την κόρη Χέιλι την ημέρα του γάμου της.

Ο Τζεφ Μπρίτζες βρίσκεται αυτήν την περίοδο εν μέσω των γυρισμάτων της τηλεοπτικής σειράς «The Old Man» για το κανάλι FX, το οποίο αποτελεί μια διασκευή ενός κατασκοπευτικού μυθιστορήματος, στο οποίο ενσαρκώνει έναν συνταξιούχο πράκτορα της CIA, ο οποίος προσπαθεί να ξεφύγει από το παρελθόν του.

Υπενθυμίζεται ότι τον Ιανουάριο, κάνοντας αναφορά  στον Dude, τον θρυλικό ήρωα που ερμήνευσε στον «Μεγάλο Λεμπόφσκι» των αδελφών Κοέν, ο Μπρίτζες είχε ανακοινώσει πως διαγνώσθηκε με λέμφωμα, πως η πρόγνωση είναι καλή και πως ξεκινάει θεραπεία.

Υποσχέθηκε πως θα κρατάει τους θαυμαστές του ενήμερους για την πορεία της θεραπείας του και σε επόμενο tweet του δεν έχασε την ευκαιρία να τους ζητήσει να ψηφίσουν, σε αυτό που είναι η πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση των τελευταίων δεκαετιών στην Αμερική.

Πηγή: athensvoice.gr

 

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours