Ανακοίνωσε ότι είναι υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ ο Κάνιε Γουέστ – Το μήνυμά του στο Twitter – Τι έκανε η σύζυγός του, Κιμ Καρντάσιαν.
Ως υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ κατεβαίνει ο Κάνιε Γουέστ, προκαλώντας έντονες συζητήσεις στα social media.

Την απόφασή του να κατέβει ως υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ γνωστοποίησε ο ίδιος ο Κάνιε Γουέστ μέσω Twitter, ανήμερα της 4ης Ιουλίου (σ.σ. επέτειος για την Αμερικανική Ανεξαρτησία).

«Πρέπει τώρα να εκπληρώσουμε την υπόσχεση της Αμερικής, εμπιστευόμενοι τον Θεό, ενοποιώντας το όραμά μας και οικοδομώντας το μέλλον μας. Κατεβαίνω ως υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ», έγραψε ο Κάνιε Γουέστ, χρησιμοποιώντας το hashtag #2020VISION.

Κατεβαίνει για πρόεδρος των ΗΠΑ ο Κάνιε Γουέστ

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κάνιε Γουέστ εκφράζει την πρόθεσή του να κατέβει για υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ.

Η σύζυγός του και υποψήφια… Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Κιμ Καρντάσιαν, έσπευσε να προωθήσει την ανάρτηση του Κάνιε Γουέστ στο Τwitter. Τη στήριξή του στον Κάνιε Γουέστ για υποψήφιο πρόεδρο των ΗΠΑ έδωσε ο Έλον Μασκ της SpaceX και της Tesla.

Κάνιε Γουέστ για υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ – Η στήριξη του στον Τραμπ, η επίσκεψη στον Λευκό Οίκο και η αποστασιοποίηση

Το 2018, ο Κάνιε Γουέστ, ένας από τους λίγους διάσημους καλλιτέχνες που στήριξαν ανοικτά τον Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε ότι αποστασιοποιείται από τα πολιτικά πράγματα.

Η δήλωση εκείνη είχε έρθει μερικές εβδομάδες αφότου ο Κάνιε Γουέστ εμφανίστηκε με καπέλο με το σύνθημα «Make America Great Again» (σ.σ. Κάντε ξανά την Αμερική μεγάλη) και εξέφρασε την αγάπη του για τον πρόεδρο Τραμπ σε μια ασυνήθιστη συνάντηση στο Οβάλ Γραφείο.

Μετά την επίσκεψή του στον Λευκό Οίκο είχε δηλώσει ότι συνειδητοποίησε πως χρησιμοποιήθηκε «για να διαδοθούν μηνύματα στα οποία δεν πιστεύω», προσθέτοντας ότι αποστασιοποιείται «από τα πολιτικά πράγματα και θα επικεντρωθώ αποκλειστικά στο να είμαι δημιουργικός».

Η είδηση ότι ο Κάνιε Γουέστ είναι υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ έκανε τον γύρο των social media.

Πηγή:athensvoice.gr

 

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours