Η Virgin Galactic παρουσιάζει το πρώτο εμπορικό τερματικό χώρο στον κόσμο (video)

Η Virgin Galactic μόλις αποκάλυψε το εμπορικό λιμάνι της “Gateway to Space”. Η εγκατάσταση των 670.000 τετραγωνικών μέτρων βρίσκεται σε 18.000 στρέμματα κρατικού ομόσπονδου κρατιδίου στο Νέο Μεξικό και θα είναι η θέση αναχώρησης για όλους τους μελλοντικούς αστροναύτες που θα εγγραφούν στις υπηρεσίες διαστημικών πτήσεων της Virgin Galactic.

Σχεδιασμένο από το Foster + Partners, η Gateway to Space είναι μια διώροφη δομή που βλέπει πρώτα το σαλόνι Gaia (αντιπροσωπεύοντας την αναχώρηση και την επιστροφή) το οποίο διαθέτει έπιπλα και εξαρτήματα που προάγουν την ανθρώπινη αλληλεπίδραση – σκοπός των οποίων είναι να συνδέουν τους άλλους επιβάτες καθώς ξεκινούν τα ιστορικά τους ταξίδια. Ο δεύτερος όροφος, ονομάζεται Cirrus (που αντιπροσωπεύει το φως, τον αέρα και την πτήση), όπου πραγματοποιούνται οι επιχειρήσεις. Αυτή η περιοχή παίρνει μια πιο στείρα εμφάνιση και προορίζεται να συμπληρώσει την ιστορία της διαστημικής διαδρομής – όπου οι γήινες αποχρώσεις της Γαίας είναι ένα νεύμα στο έδαφος και οι λευκές και γκρίζες αποχρώσεις του Cirrus στον δεύτερο όροφο προορίζονται να αντιπροσωπεύουν τα σύννεφα στον ουρανό .

Ολόκληρη η εγκατάσταση είναι εξοπλισμένη με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, αξιοποιώντας πλήρως τη γύρω περιοχή, ενώ σέβεται το αρχαίο τοπίο. Η εγκατάσταση είναι ιδιαίτερα ενεργειακά αποδοτική και προάγει τη βιωσιμότητα. Πιάστε την οπτική περιήγηση στις φωτογραφίες και τα βίντεο που παρέχονται και αναμένετε ότι η Gateway to Space θα είναι πλήρως λειτουργική με την αρχική εκτόξευση της Virgin Galactic το 2020.

Σε άλλες ειδήσεις, η νέα διαρροή Apple iPhone 11 προτείνει τέταρτο χρώμα και νέες προδιαγραφές αποθήκευσης.

 

https://www.instagram.com/p/B1MZK5DlEJF/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours