Η αφορμή δεν είναι άλλη από την έναρξη της περιοδείας του γυναικείου συγκροτήματος, που σηματοδοτεί και την επανένωσή τους, χωρίς ωστόσο την ίδια την Beckham

Η Victoria Beckham μοιράστηκε, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στo Instagram, ένα γλυκό μήνυμα για τα υπόλοιπα μέλη των Spice Girls, καθώς τα τέσσερα από αυτά προετοιμάζονται να επανενωθούν στη σκηνή απόψε, 24 Μαΐου 2019, χωρίς την ίδια.

Το γκρουπ θα εμφανιστεί για πρώτη φορά μετά από επτά ολόκληρα χρόνια, απόψε, σηματοδοτώντας την έναρξη ενός μεγάλου comeback και μιας ακόμα μεγαλύτερης περιοδείας.

Melanie Brown, Melanie Chisholm, Geri Horner και Emma Bunton, γνωστές και ως Scary, Sporty, Ginger και Baby Spice, θα ανέβουν επί σκηνής στο Croke Park στο Δουβλίνο.

Η Posh Spice, όπως ήταν γνωστή η Victoria Beckham στη μπάντα, είναι το μοναδικό μέλος που θα λείπει κι έτσι δημοσίευσε στο Instagram μια παλιά φωτογραφία τους για να δείξει την αγάπη και υποστήριξή της προς τα υπόλοιπα μέλη.

Πρόκειται για μια φωτογραφία από την ένδοξη εποχή των Spice Girls και με τα πέντε μέλη των γυναικών σε απαρτία, να βρίσκονται μαζί επί σκηνής. «Καλή τύχη στα κορίτσια σήμερα καθώς ξεκινούν την περιοδεία τους!», αναγράφεται στη λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία.

Η Victoria Beckham, μάλιστα, χρησιμοποίησε και τα εξής χάσταγκς κάτω από την ανάρτησή της: #SpiceGirls και #FriendshipNeverEnds.

Στα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία είναι πολλοί αυτοί που τη ρωτούν γιατί η ίδια δεν θα ακολουθήσει τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ στην περιοδεία. Πριν από λίγο καιρό η ίδια είχε κάνει μια σχετική δήλωση γι’ αυτό, εξηγώντας την επιλογή της να μην συμμετέχει στην περιοδεία με τις φίλες της, καθώς προτιμά να επικεντρωθεί στην πολύ επιτυχημένη καριέρα της στον χώρο της μόδας.

«Η συμμετοχή μου στις Spice Girls αποτελεί ένα εξαιρετικά σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και εύχομαι με πολλή αγάπη στα κορίτσια μου να το διασκεδάσουν», είπε. «Ξέρω ότι θα κάνουν μια εκπληκτική εμφάνιση και οι φανταστικοί φανς – και του παρελθόντος αλλά και του παρόντος – θα περάσουν τέλεια!».

Εκτός από την περιοδεία επιστροφής τους, η γυναικεία μπάντα που μεσουρανούσε τη δεκαετία του ’90 ετοιμάζει επίσης μια ταινία κινουμένων σχεδίων, νέο το οποίο επιβεβαιώθηκε από τον μάνατζέρ τους Simon Fuller σε συνέντευξή του στο Βillboard. Ωστόσο, με την Beckham να απουσιάζει από την περιοδεία επανένωσης του συγκροτήματος, ακόμα δεν είναι σίγουρο αν θα εμφανιστεί στο επερχόμενο animation.

Το Spice World Tour ανακοινώθηκε τον περασμένο Νοέμβριο και θα είναι η πρώτη φορά που το γκρουπ θα εμφανιστεί μετά την την τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου το 2012.

Πηγή:monopoli.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours