Η Gloria Gaynor πολεμάει τον κοροναϊό, παίρνοντας το τραγούδι της ‘I Will Survive’

Από τότε που απελευθερώθηκε το 1978, το “I Will Survive” είναι ο τελικός ύμνος διαχωρισμού, ενισχύοντας τους άντρες και τις γυναίκες που, παρά την καρδιά, θα επιβιώσουν. Αλλά στο χάος γύρω κοροναϊού, το τραγούδι έχει πάρει μια διαφορετική (αλλά τέλεια τοποθέτηση) με σκοπό την βασίλισσα της ντίσκο, Gloria Gaynor τον εαυτό της, λαμβάνοντας το προβάδισμα.

Με την κλασική χορωδία του τραγουδιού της, το Gaynor πήγε στο TikTok για να εμπνεύσει τους άλλους να πλύνουν σωστά τα χέρια τους – με σαπούνι και νερό για τουλάχιστον 20 δευτερόλεπτα – για να καταπολεμήσουν την ασθένεια.

Ακριβώς όπως συνιστούν οι κατευθυντήριες γραμμές του CDC, η Gaynor βρέχει τα χέρια της, αντλεί κάποιο σαπούνι και αρχίζει να τρίβει, φροντίζοντας να μην χάσει καμία από τις γωνιές και τις κούνιες ανάμεσα στα δάχτυλά της.

“Χρειάζεται μόνο: 20 δευτερόλεπτα για να «SURVIVE!», Έγραψε το βίντεο, το οποίο έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 14.000 εμφανίσεις.

Σημειώνοντας το βίντεο με το hashtag # iwillsurvivechallenge, το βίντεο ώθησε τους άλλους να πλύνουν επίσης τα χέρια τους ενώ τσαλακούσαν στο τραγούδι.

Αλλά αν η ντίσκο δεν είναι το πράγμα σας, εδώ είναι μια λίστα τραγουδιών από κάθε δεκαετία που θα σας βοηθήσουν να σκοτώσετε αυτά τα μικρόβια ενώ μπλοκάρετε έξω.

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours