Η μητέρα 4 παιδιών έχει δαπανήσει πάνω από 100.000 δολάρια σε πλαστικές επεμβάσεις

Η 37χρονη Nina Peterson έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ενήλικης ζωής της ικανοποιώντας όλες τις φαντασιώσεις πλούσιων κυρίων και όπως αποκαλύπτει το ίδιο… όνειρο έχει και για τις κόρες της.

Η μητέρα 4 παιδιών έχει δαπανήσει πάνω από 100.000 δολάρια σε πλαστικές επεμβάσεις, με τα έξοδα πληρωμένα από τους sugar daddies της.

Ζει εδώ και χρόνια τη μεγάλη ζωή και το ίδιο ονειρεύεται και για τις δύο κόρες της, ενώ τα κορίτσια αποκαλούν τον τωρινό sugar daddy της Nina ως «Άγιο Βασίλη».

«Ένα sugar baby είναι μια κοπέλα που βγαίνει με έναν μεγαλύτερο άντρα που είναι πραγματικά πλούσιος και την κακομαθαίνει. Θα ήθελα κι εγώ έναν άντρα που να πληρώνει τα πάντα όταν μεγαλώσω, γιατί έτσι δεν θα έχω να ανησυχώ για τίποτα … Ο sugar daddy της μαμάς μου της αγοράζει συνεχώς δώρα και όταν της δίνει λεφτά, εκείνη μας πάει διακοπές ή μας αγοράζει κομψά φορέματα».

Η Nina λέει πως δεν ενθαρρύνει τα κορίτσια της να γίνουν sugar babies, αν πάντως ακολουθήσουν τα χνάρια της θα είναι εδώ για να τις συμβουλεύσει πώς να αποφύγουν τις κακοτοπιές.

Πηγή:news.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours