Θέλει να προσφέρει το καλύτερο θέαμα που υπάρχει στο κοινό της και γι΄αυτό αποφάσισε να ξεκινήσει ένα μήνα αργότερα.

Μέχρι πριν ένα χρόνο η μουσική της καριέρα φαινόταν να έχει φτάσει σε τέλμα. Όχι ότι κοτζάμ Μαντόνα θα χανόταν αν σταματούσε να παράγει μουσική. Έχει ένα τέτοιο παλμάρε που θα μπορούσε να την συντηρεί για τουλάχιστον έναν αιώνα.

Τα νέα της τραγούδια όμως έδειξαν ότι μπορεί ακόμα να επαναπροσδιορίσει τη σχέση της με το κοινό και κυρίως ότι την ενδιαφέρει να το κάνει. Γιατί με τη Μαντόνα δεν είναι ζήτημα ικανότητας, αλλά επιθυμίας.

Σε αντίθεση με αυτή την αμφιβολία για τα άλμπουμ της, δεν υπήρξε ποτέ αμφιβολία ότι είναι από τις καλύτερες performers και οι συναυλίες της αποτελούν εμπειρία ζωής. Κι αυτό γιατί δεν κάνει έκπτωση σε τίποτα. Θέλει να προσφέρει ό,τι πιο φαντασμαγορικό μπορεί.

Κι αυτό αποδεικνύεται όχι μόνο από το ότι συνεχίζει να κάνει περιοδείες. Αλλά από το γεγονός πως αναβάλλει την επερχόμενη περιοδεία της που θα ξεκινήσει στις 12 Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη γιατί δεν θεωρεί ότι όσα έχει ετοιμάσει είναι το καλύτερο που μπορεί.

Η 61χρονη Μαντόνα θα καθυστερήσει λίγο ακόμα την έναρξη της περιοδείας της που τιτλοφορείται Madonna X, επειδή δεν είναι ικανοποιημένη από τα σκηνικά και το θεατρικό στήσιμο.

Όπως αναφέρει το Variety, η Βασίλισσα της Ποπ έχει ζητήσει να της φέρουν πολύ πιο εντυπωσιακά σκηνικά κι έτσι οι πρώτες συναυλίες του τουρ της στις ΗΠΑ θα μεταφερθούν στις 10 και 12 Οκτωβρίου στη Νέα Υόρκη, αντί για τις 12 και 14 Σεπτεμβρίου.

Πηγή:peoplegreece.com

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours