Από επιπλοκές που εμφάνισε αφότου νόσησε από τον φονικό κορονοϊό, άφησε την τελευταία της πνοή πασίγνωστη ηθοποιός.

Η ηθοποιός Lee Fierro, γνωστή για την ταινία της κ. Kintner στις “Jaws” του Steven Spielberg, πέθανε από επιπλοκές που οφείλονται στον κοροϊό. Ήταν 91 ετών.

Η ηθοποιός είχε μετακομίσει από το σπίτι του στο Αμπέλι της Μάρθας, στη Μασαχουσέτη, όπου γυρίστηκε το Jaws και ζούσε σε μια βοηθητική εγκατάσταση διαβίωσης στο Οχάιο. Επίσης, Διαβάστε – Προειδοποίηση Επισκόπηση ταινιών 3D: μείνετε μακριά από αυτή την ταινία!

Ο Kevin Ryan, καλλιτεχνικός διευθυντής και πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του εργαστηρίου θεάτρου του νησιού, όπου ο Lee Fierro εργάστηκε ως διευθυντής και μέντορας για 25 χρόνια, επιβεβαίωσε τις ειδήσεις στην Entertainment Tonight. Επίσης, Διαβάστε – Προειδοποίηση Πρώτο Τρέιλερ: Desi Έκδοση του Ανοικτού Νερού 2;

Lee Fierro From 'Jaws' Dies At 91 From Coronavirus Complications

“Θα τον χάσουμε πολύ. Πέρασε 40 χρόνια στο Αμπελώνα εδώ. Είχα συνεργαστεί μαζί του εδώ για 30 χρόνια (στο Marthas Vineyard) και μετά από τρία χρόνια μετακόμισε (στο Οχάιο), “είπε.

Στο “Jaws” του 1975, η Lee Fierro έπαιξε τη θλιμμένη μητέρα του νεαρού Alex Kintner (Jeffrey Voorhees), του δεύτερου θύματος του δολοφόνου μεγάλου λευκού καρχαρία.

Αναθεώρησε το ρόλο της ως κ. Kintner το 1987 στο Jaws: The Revenge.

Κατά τη διάρκεια του χρόνου του στο Νησικό Θεατρικό Εργαστήρι, η Lee Fierro εμφανίστηκε επίσης σε πολλές παραγωγές θεατρικών εταιρειών και αναφέρθηκε σε περισσότερα από 1.000 παιδιά.

Η Fiero επιβιώνει από τα πέντε παιδιά του, επτά γέροντα και επτά μεγάλα-εγγόνια.

Η τελευταία της ταινία ήταν το 2016 και μετά αποσύρθηκε για να ζήσει την όμορφη οικογενειακή ζωή της. Η μοίρα όμως είχε άλλα πλάνα για εκείνη αφού έχασε τη ζωή της λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Είχε πέντε παιδιά, επτά εγγόνια και επτά δισέγγονα.

Δείτε παρακάτω τη χαρακτηριστική σκηνή από την ταινία Τα σαγόνια του Καρχαρία.

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours