Επικό: Κάθεται ατάραχος και τρώει ενώ δίπλα του τσακώνονται

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο στο οποίο απεικονίζεται ένας άνδρας που καθόταν ατάραχος και έτρωγε το φαγητό του σε ένα κεμπαπτζίδικο, την ώρα που δίπλα του δύο πελάτες επιτέθηκαν σε μέλη του προσωπικού.

Ο 52χρονος Κρις Χιλ έγινε αμέσως viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διότι δεν αντέδρασε καθόλου την ώρα που δίπλα του γινόταν μάχη, στο κατάστημα Ken’s Kebab στο Πόρτσμουθ. Σύμφωνα με την Daily Mail o 52χρονος που μόλις είχε πάει στην παμπ, δήλωσε: «Γύρισα και είδα έναν άνδρα και ένα υπάλληλο να ρίχνουν πράγματα ο ένας στον άλλον και μετά ένας ψηλός άνδρας κλώτσησε τον πάγκο των τροφίμων».

Κι ενώ ο καβγάς κλιμακώθηκε σε μια τεράστια φιλονικία που περιελάμβανε αρκετούς υπαλλήλους και δύο πολύ επιθετικούς πελάτες, ο άνδρας αυτό συνέχισε να τρώει το φαγητό του ακούγοντας μουσική από τα ακουστικά του. «Σκέφτηκα να μεταφερθώ σε ένα άλλο τραπέζι αλλά απολάμβανα πολύ το κεμπάπ και τις πατάτες μου, παρόλο που οι πατάτες δεν ήταν και τόσο καλές» πρόσθεσε.

https://twitter.com/xbethdeakin/status/1215795845242769408?s=20

Τα πλάνα που αναρτήθηκαν στο Twitter δείχνουν έναν νεαρό άνδρα που φορά ένα γκρι μπλουζάκι και μπλε καπέλο να χτυπά έναν υπάλληλο, που αντιδρά ρίχνοντάς του ένα ζευγάρι λαβίδες, την ώρα που ένας άλλος επιθετικός πελάτης παρεμβαίνει στον καβγά. Τέσσερις άνδρες που εργάζονταν επίσης στο κατάστημα, σπεύδουν να επέμβουν με τον έναν να ρίχνει κλωτσιά στον πελάτη, να το κάνει κεφαλοκλείδωμα και τελικά να τον βγάζει έξω από το μαγαζί. Κι ενώ ο καβγάς μαίνεται, ο Κρις Χιλ φαίνεται να φορά τα ακουστικά του και να χαζεύει στο κινητό του, τρώγοντας τις πατάτες του, με την δράση να εκτυλίσσεται δίπλα του.

Το βίντεο του καβγά έγινε viral καθώς συγκέντρωσε πάνω από 12 εκατομμύρια προβολές, ενώ viral έγινε και ο άνδρας που συνέχισε ατάραχος το φαγητό του, με τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να πέφτουν βροχή. «Λατρεύω αυτό τον άνδρα που απολαμβάνει το κεμπάπ του. Ένας απλός καβγάς δεν πρόκειται να καταστρέψει το δείπνο του. Αυτό θα πει Βρετανός» έγραψε κάποιος με έναν άλλον να προσθέτει: «Συνεχίζει να τρώει. Αυτός ο άνδρας είναι ζωντανός θρύλος».

Πηγή:pronews.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours