Μια  Αμερικάνα δασκάλα κατηγορήθηκε ότι είχε σεξουαλική επαφή με ένα 16χρονο φοιτητή στο αυτοκίνητό της.

Η Lindsey M. Halstead, από το East Bloomfield της Νέας Υόρκης, συνελήφθη από την αστυνομία νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, αφού ένας άνδρας φοιτητής υποστήριξε ότι η δασκάλα του πρώην Γυμνασίου του Waterloo τον είχε στείλει γυμνά.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που είδε η New York Post, ο 29χρονος χρεώθηκε την Τρίτη με δύο κατηγορίες σεξουαλικών κακοδιοίκησης και έναν αριθμό που θέτει σε κίνδυνο την ευημερία ενός παιδιού.

Ο έφηβος – ο οποίος δεν μπορεί να κατονομαστεί για νομικούς λόγους – θεωρείται ότι έχει πάρει συνέντευξη από την αστυνομία στις 6 Μαΐου σχετικά με το περιστατικό, το οποίο φέρεται να έλαβε χώρα τον Νοέμβριο του 2018.

Ισχυρίστηκε ότι η Halstead τον έστειλε μέσω των κοινωνικών μέσων επικοινωνίας τον Σεπτέμβριο του 2018 ενώ εργαζόταν στην περιοχή σχολών Midlakes. Στο δικαστικό του δήλωση, είπε ότι μετά από ομιλία για λίγες εβδομάδες, άρχισε να του στέλνει γυμνές φωτογραφίες.

Lindsey M. Halstead has been accused of having sex with a 16-year-old boy. Credit: New York State Police

Είπε στην αστυνομία ότι σχεδίαζαν να συναντηθούν, προσθέτοντας ότι η Halstead τον πήρε από τη βιβλιοθήκη του Waterloo. Σταμάτησαν πίσω από το Hampton Inn στο Seneca Falls και έκαναν σεξ στο αυτοκίνητό τους, ισχυρίστηκε.

Μιλώντας σε αξιωματικούς για το πώς αισθάνθηκε τότε, ο έφηβος είπε: «Ήμουν αρκετά ήσυχος και μόλις είπα λίγα λόγια».

Ωστόσο, είπε η πρώην δάσκαλος προσπαθούσε να επικοινωνήσει μαζί του και αναγκάστηκε να μπλοκάρει τον αριθμό του.

Είπε στην αστυνομία: “Σε αυτό το σημείο ήμουν σαν,” Αυτό είναι περίεργο, γιατί εξακολουθεί να μου στέλνει μηνύματα; ”

Σύμφωνα με τον επιθεωρητή Terri Bavis, η Halstead ήταν καθηγήτρια με την κεντρική σχολική σχολή Waterloo από τον Σεπτέμβριο του 2014 έως τις 2 Φεβρουαρίου 2018.

Σε δήλωση, είπε ότι η σχολική συνοικία συνεργάζεται με την αστυνομία.

Είπε: “Η ασφάλεια και η ασφάλεια των μαθητών μας είναι ύψιστης σημασίας και όλες οι εκθέσεις κάθε είδους αντιμετωπίζονται σοβαρά”.

The pair allegedly had sex in a parked car behind the Hampton Inn. Credit: Google Maps

Μια δήλωση από την αστυνομία της πολιτείας της Νέας Υόρκης δήλωσε: “Halstead κατηγορείται για σεξουαλική επαφή με ένα 16χρονο άτομο στην πόλη Seneca Falls.

“Η Halstead εργάστηκε στην σχολική περιοχή του Waterloo από τον Σεπτέμβριο του 2014 έως το Φεβρουάριο του 2018. Στη συνέχεια εργάστηκε στην σχολική συνοικία Midlakes ως μακρόχρονη διδάσκουσα από το Φεβρουάριο του 2018 έως τον Απρίλιο του 2018 όταν τερματίστηκε.

Απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με το γιατί απελευθέρωσαν τη φωτογραφία του Halstead, η αστυνομία δήλωσε ότι πίστευαν ότι θα μπορούσε να ενθαρρύνει και άλλα θύματα να προχωρήσουν.

Πρόσθεσε: “Η έρευνα συνεχίζεται και εκκρεμούν πρόσθετες χρεώσεις. Οποιοσδήποτε έχει πληροφορίες σχετικά με αυτή την υπόθεση καλείται να επικοινωνήσει με την Κρατική Αστυνομία στο Waterloo (315) -539-3530.”

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours