Γερμανία: Μητέρα έσφαξε τα πέντε παιδιά της – Έκανε απόπειρα αυτοκτονίας

Μια απίστευτη υπόθεση ανθρωποκτονίας είναι σε εξέλιξη στην Γερμανία, καθώς μία μητέρα έσφαξε σχεδόν όλα τα παιδιά της και προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Στη Γερμανία η αστυνομία ανακάλυψε τα πτώματα πέντε παιδιών σε κτίριο της δυτικής πόλης Ζόλινγκεν, ενώ οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως τα δολοφόνησε η μητέρα τους.

Συγκεκριμένα, η ηλεκτρονική έκδοση της Bild, τονίζει πως τα παιδιά ήταν ηλικίας ενός έτους έως οκτώ χρονών (1,2,3,6,8) και ότι βρέθηκαν από τους αστυνομικούς στις 1:00 το ξημέρωμα της Πέμπτης (3/9).

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται, η γιαγιά των παιδιών που μένει στην περιοχή Μενχενγκλάντμπαχ ειδοποίησε τις αρχές και είπε ότι η 27χρονη κόρη της, έσφαξε πέντε από τα παιδιά της και ενδέχεται να είναι μαζί με ακόμη ένα παιδί της, ενώ μπορεί να βάλει τέλος στην ζωή της.

Στη συνέχεια, η αστυνομία εντόπισε 35 χιλιόμετρα μακριά από το σημείο του φονικού, στο σταθμό του Ντίσελντορφ, την μητέρα των παιδιών, η οποία είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει και έφερε βαριά τραύματα, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Έπειτα, επιβεβαιώθηκε πως ακόμη ένα παιδί της και συγκεκριμένα ο 11χρονος γιός της, είναι καλά στην υγεία του και βρέθηκε στο σπίτι της γιαγιάς του.

Η αστυνομία ερευνά το περιστατικό.

Πηγή:Bild

About Post Author

+ There are no comments

Add yours