Αφγανιστάν: Η απίστευτη ιστορία του πρώην υπουργού Επικοινωνιών που τώρα δουλεύει ντελίβερι σε πιτσαρία στη Γερμανία

Ο πρώην υπουργός Eπικοινωνιών και Tεχνολογίας του Αφγανιστάν, Syed Ahmad Shah Sadat, εργάζεται πλέον ως ντελίβερι σε πιτσαρία στη Γερμανία.

Μόλις ένα χρόνο πριν, ο Syed Ahmed Shah Sadat κατείχε μια εξαιρετική θέση στο Αφγανιστάν, ως υπουργός Επικοινωνιών και Πληροφορικής. Ωστόσο, λόγω διαφορών με τον Αφγανό πρόεδρο Ασράφ Γκανί, έφυγε από τη χώρα του το 2020 και εγκαταστάθηκε στη Γερμανία.

Φωτογραφίες του πρώην υπουργού έδωσε στη δημοσιότητα το πρακτορείο Reuters, όπου φαίνεται να κουβαλάει στην πλάτη το κουτί παράδοσης πίτσας, ενώ οδηγά το ποδήλατό του στους δρόμους της Λειψίας.

Ξεκίνησε να δουλεύει ντελίβερι όταν τελείωσαν τα χρήματά του

O Σαντάτ είπε ότι η ιστορία του θα χρησιμεύσει ως καταλύτης για να αλλάξει τον τρόπο που οι άνθρωποι υψηλού επιπέδου ζουν τη ζωή τους στην Ασία και τον αραβικό κόσμο. Κάποτε περιτριγυρισμένος από προσωπικό ασφαλείας, ο Σαντάτ τώρα παραδίδει πίτσα με ένα ποδήλατο.

Ο Σαντάτ άρχισε να εργάζεται ως ντελίβερι στη γερμανική εταιρεία Livrando, όταν τα χρήματά του τελείωσαν.

1

Είναι κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Εργάστηκε για 23 χρόνια στον τομέα των επικοινωνιών με περισσότερες από 20 εταιρείες, σε 13 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Σαουδικής Αραβίας, για την Aramco και τη Σαουδική Τηλεπικοινωνιακή Εταιρεία.

Πηγή:thetoc.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours