Η Σαρλίζ Θερόν στην τελευταία ταινία της κατάφερε να μπερδέψει ακόμη και την Νικόλ Κίντμαν, τη συμπρωταγωνίστριά της, από τις μεγάλες αλλαγές που έκανε στην εικόνα της.

Η Θερόν, η Κίντμαν και η Μάργκοτ Ρόμπι πρωταγωνιστούν στην ταινία «Bombshell». Η Σαρλίζ Θερόν υποδύεται την πρώην δημοσιογράφου του Fox News, Μέγκιν Κέλι, και στο επίκεντρο είναι οι γυναίκες που μίλησαν ανοιχτά για τη σεξουαλική παρενόχληση που βίωσαν στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο.

Να τονιστεί ότι η μεταμόρφωση της Σαρλίζ Θερόν για τις ανάγκες του ρόλου ήταν τέτοια, που μια μέρα στα γυρίσματα πέρασε από δίπλα της η Νικόλ Κίντμαν και δεν της μίλησε.

«Νόμιζα ότι ήταν θυμωμένη μαζί μου. Σκέφτηκα “Θεέ μου, τι έκανα; Μήπως χάλασα κάτι στο καμαρίνι της; Μήπως δεν τη χαιρέτησα ευγενικά;», περιέγραψε η Σαρλίζ Θερόν στο Entertainment Tonight. «Με πλησίασε και μου είπε “Σαρλίζ;” και όταν της απάντησα “Ναι, είσαι θυμωμένη μαζί μου;”, μου είπε “Οχι, απλά δεν ήξερα ότι είσαι εσύ!», ανέφερε ακόμη η Σαρλίζ Θερόν περιγράφοντας το μπέρδεμα.

Βλέποντας όμως στο τρέιλερ της ταινίας τη μεταμόρφωση της Σαρλίζ Θερόν, μπορεί εύκολα να καταλάβει πως την πάτησε η Νικόλ Κίντμαν.

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours