Ήταν νεκρός τρία χρόνια στο διαμέρισμα του και δεν τον είχε βρει κανείς

Έσπασαν την μπροστινή πόρτα του διαμερίσματος που έμενε και τον βρήκαν νεκρό στο πάτωμα

To πτώμα ενός απόστρατου του αμερικανικού Ναυτικού βρέθηκε μέσα στο διαμέρισμα του στο Ντάλας, οπού βρισκόταν επί τρία χρόνια.

Η οικογένεια του Ρόναλντ Γουάιτ είχε δηλώσει πολλές φορές την εξαφάνιση του στις αρχές.

Όπως αναφέρει το BBC, το πτώμα του εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια ελέγχου ρουτίνας στο συγκρότημα κατοικιών όπου έμενε.

Έσπασαν την μπροστινή πόρτα του διαμερίσματος που έμενε και τον βρήκαν νεκρό στο πάτωμα.

Ο άτυχος άνδρας που αν ζούσε σήμερα θα ήταν 54 χρόνων, δούλευε ως εργολάβος μετά την αποστράτευση του από το αμερικανικό Ναυτικό.

Είχε πάρει διαζύγιο και ζούσε μόνος, ενώ λόγω δουλειάς ταξίδευε συχνά εκτός ΗΠΑ.

Η μητέρα του ζει στο Λονγκ Άιλαντ λέει πως ο γιος της επικοινωνούσε συχνά μαζί της, όμως πριν τρία χρόνια σταμάτησε να τηλεφωνεί.

Όπως λέει δήλωσε την εξαφάνισή του σε διάφορα αστυνομικά τμήματα, όμως της έλεγαν πως λόγο των ν πολλών επαγγελματικών ταξιδιών του δεν μπορούσαν να κάνουν έρευνα.

«Η μεγάλη μου απορία είναι, πώς στο καλό γινόταν να είναι νεκρός ο γιος μου σ’αυτό το διαμέρισμα και κανείς να μην το γνωρίζει;» δήλωσε. «Όλες αυτές τις μέρες υπέφερα. Γιατί κανείς δεν ήθελε να με βοηθήσει να τον βρούμε» πρόσθεσε.

Γιατί καθυστέρησαν να τον βρουν

Ένας λόγος που καθυστέρησε ο εντοπισμός του ήταν ότι ο ίδιος έλειπε συχνά. Το διαμέρισμα του , ήταν απομονωμένο, ηχομονωμένο και είχε κλειστά και κλειδωμένα τα παράθυρά του, ενώ το ενοίκιο πληρωνόταν κανονικά με αυτόματη ανάληψη.

Το μόνο που ίσως έδειχνε ότι κάτι δεν πάει καλά ήταν μία μικρή διαρροή υγρού από το ταβάνι που εντόπισε η ένοικος του διαμερίσματος κάτω από τον Γουάιτ. Ωστόσο, το συμβάν δεν διερευνήθηκε.

«Μπορώ να διαβεβαιώσω πως οι άνθρωποι που τον βρήκαν, κατάλαβαν πως βρισκόταν εκεί για πολύ καιρό. Ο τρόπος που βρέθηκε, η κατάσταση στο διαμέρισμα κ.ο.κ καταδεικνύουν πως δεν υπήρξε εγκληματική ενέργεια», αναφέρει ο Πιτ Σούλτε, ντετέκτιβ.

Οι αρχές δεν βλέπουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια, η ιατροδικαστική εξέταση ωστόσο θα καθορίσει τις αιτίες θανάτου του.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours