Έπαυσαν Ιμάμη από τα καθήκοντά του γιατί η αγαπημένη του που είχε παντρευτεί ήταν τελικά… άνδρας! (vid)

Ένας ιμάμης από την Ουγκάντα παύθηκε από τα καθήκοντά του, όταν αποκαλύφθηκε ότι η γυναίκα που είχε παντρευτεί μόλις πριν δυο εβδομάδες ήταν στην πραγματικότητα άντρας.

Συγκεκριμένα ο Μοχάμεντ Μουτούμπα έμαθε την αλήθεια όταν η γυναίκα του συνελήφθη από την αστυνομία για την κλοπή μιας τηλεόρασης από γείτονα και τη σωματική έρευνα που επακολούθησε.

Ο κλέφτης στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι προσποιούνταν τη γυναίκα ώστε να μπορέσει να παντρευτεί τον ιμάμη και να κλέψει τα χρήματά του, ανέφεραν τα τοπικά ΜΜΕ στην πόλη Καγιούνγκα της Ουγκάντας.

Ο σοκαρισμένος Μουτούμπα παύθηκε προσωρινά από τα καθήκοντά τους ως κληρικός στο τζαμί της περιοχής, μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες για την υπόθεση, όπως αναφέρει η βρετανική Daily Mail.

«Είχε γλυκιά φωνή, περπατούσε σαν γυναίκα και συνήθως φορούσε χιτζάμπ», λένε οι φίλοι του ιμάμη

Ο ιμάμης ισχυρίστηκε ότι δεν είχε ποτέ σεξουαλική επαφή με τη γυναίκα του. Η γαμήλια τελετή είχε γίνει πριν από δυο εβδομάδες και η σύζυγός του τον απέφευγε, λέγοντας του ότι είχε περίοδο.

Όπως ανέφερε ο Μουτούμπα, νόμισε ότι είχε παντρευτεί μια γυναίκα με το όνομα Σβαμπούλα Ναμπουκίρα, κατά τη διάρκεια παραδοσιακής μουσουλμανικής τελετής, τον περασμένο Σεπτέμβρη.

https://youtu.be/JAoHaSNK48U

Πηγή:pronews.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours