Άγριο έγκλημα στα Φίτζι: Σκότωσε τη σύζυγό του στο ρομαντικό μήνα του μέλιτος

Ένας 38χρονος άνδρας από το Μέμφις των ΗΠΑ κατηγορείται ότι σκότωσε τη σύζυγό του κατά τη διάρκεια του μήνα του μέλιτος που έκαναν στα Φίτζι

Ένας άνδρας από το Μέμφις κατηγορείται ότι σκότωσε τη σύζυγό του ενώ έκαναν ταξίδι του μέλιτος στα νησιά Φίτζι μετά από ένα θυελλώδες «ρομάντζο», σύμφωνα με πληροφορίες. Σύμφωνα με το δίκτυο Fox 13, ο Μπράντλεϊ Ρόμπερτ Ντόσον κατηγορήθηκε για φόνο αφού η Κρίστε Τσεν βρέθηκε νεκρή σε ένα γραφικό σκηνικό στο εξωτικό αρχιπέλαγος.

Ένας δικηγόρος του Ντόσον είπε στον ειδησεογραφικό σταθμό ότι δεν μπορούσε να επιβεβαιώσει πώς πέθανε η 36χρονη γυναίκα , αλλά ότι το σώμα της ανακαλύφθηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου. Πρόσθεσε οτι ο 38χρονος πελάτης του δηλώνει αθώος για τη δολοφονία.

Η Fiji Sun ανέφερε ότι οι αρχές ζήτησαν από δικαστή να διατάξει τον Ντόσον να υποβάλει δείγμα DNA, αφού ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις ιατροδικαστικές εξετάσεις μετά τη δολοφονία της 9ης Ιουλίου. Ένας γείτονας του ζευγαριού είπε στο Fox 13 ότι η Τσεν ήταν χαρούμενη για το ταξίδι που οργάνωναν στα Φίτζι, λίγες μέρες πριν φύγουν από το νέο σπίτι στο οποίο είχαν μετακομίσει οι δυο τους στο Μέμφις.

Η Τσεν ήταν φαρμακοποιός στο Kroger και απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Tennessee. Το προφίλ της στο LinkedIn ανέφερε επίσης ότι ήταν ιδιοκτήτρια και ζαχαροπλάστης σε μια επιχείρηση που ονομάζεται Sweet As Pie Bakery στο Ντένβερ του Κολοράντο μέχρι το 2017. Το άψυχο σώμα της βρέθηκε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου.

Ο Ντόσον εργαζόταν στο τμήμα Πληροφορικής σε μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που βοηθά τα παιδιά, αλλά τέθηκε σε αναστολή. «Έχει τεθεί σε αναστολή εν αναμονή περαιτέρω πληροφοριών. Καταλαβαίνουμε ότι η κα Τσεν ήταν η σύζυγός του και εκφράζουμε στην οικογένειά της τα συλλυπητήρια μας », είπαν στο FOX13 οι Youth Villages.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Φεβρουάριο, σύμφωνα με την Daily Beast. Ένας άνδρας, που γνώριζε τον Τσεν επαγγελματικά, είπε στη Daily Beast, οτι θύτης και θύμα «είχαν κάποιο είδος κεραυνοβόλου έρωτα»
Πηγή

About Post Author