Διαζύγιο παίρνει ο Λάρι Κινγκ από την 7η σύζυγό του Σον Κινγκ λίγες μέρες πριν κλείσουν 22 χρόνια γάμου. Κάτι το οποίο επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος τους στο People.
powered by Rubicon Project

Ο 85χρονος Λάρι και η 59χρονη Σον παντρεύτηκαν στις 5 Σεπτεμβρίου του 1997 και έχουν αποκτήσει δύο γιους: τον 20χρονο Τσανς και τον 19χρονο Κάνον.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που κατέθεσε ο Λάρι στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, ως αιτία χωρισμού αναφέρονται οι ασυμβίβαστες διαφορές που έχουν μεταξύ τους, ενώ ως ημερομηνία χωρισμού αναγράφεται η 6η Ιουνίου 2019.

Σύμφωνα με το φιλικό περιβάλλον του διάσημου δημοσιογράφου, ο Λάρι Κινγκ αποφάσισε να πάρει διαζύγιο το περασμένο Απρίλιο μετά από το έμφραγμα που έπαθε. Οι γιατροί του έδιναν λίγες μέρες ζωής, ωστόσο, εκείνος τα κατάφερε και έζησε.

Αυτό το περιστατικό τον σόκαρε πολύ και τότε κατάλαβε ότι τα τελευταία χρόνια δεν ήταν ευτυχισμένος.

Αποφάσισε λοιπόν μόλις συνέλθει και βρει τις δυνάμεις του να προχωρήσει στο διαζύγιο χωρίς να ενημερώσει την σύζυγο του. Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν την Σον Κινγκ να ενημερώθηκε για το διαζύγιο από τα ΜΜΕ.

Ωστόσο, για όσους ήξεραν το ζευγάρι δεν ήταν έκπληξη το διαζύγιο… μιας και φήμες τους ήθελαν να κοιμούνται σε διαφορετικά κρεβάτια ενώ ο γάμος του είχε περάσει τρομερά σκαμπαναβέσματα.
Ο ταραχώδης γάμος τους

Πηγές ανέφεραν το 2016 πως ο γνωστός δημοσιογράφος ήταν συντετριμμένος, λόγω μακρόχρονης εξωσυζυγικής σχέσης που διατηρούσε η σύζυγός του.

Άτομα του κοντινού του περιβάλλοντος είχαν υποστηρίξει για τη φερόμενη απιστία της συζύγου του: «Είναι αλήθεια και ο Λάρι είναι εντελώς αμήχανος και ντροπιασμένος από όλα αυτά. Δεν ξέρει τι να κάνει».

Παράλληλα, άλλες πηγές είχαν αναφέρει πως η τραγουδίστρια και ηθοποιός Σον είχε πει στον εραστή της ότι ο γάμος της με τον Λάρι είχε προ πολλού τελειώσει.

Ωστόσο, παρά τα όσα ανέφεραν οι πηγές την τελευταία περίοδο, το ζευγάρι αρνούνταν κάθε είδηση και πληροφορία περί απιστίας και εξωσυζυγικής σχέσης.

«Οι φήμες είναι αυτό που είναι: φήμες. Και σας λέω την αλήθεια, δεν τους δίνω καμία βάση», είχε δηλώσει ο Λάρι το 2016 όταν είχε γίνει σάλος με τις φήμες για απιστία της συζύγου του.

Η Σον τότε υποστήριζε με το ίδιο πάθος το ίδιο: «Πρέπει να φτιάξεις ένα σκληρό κέλυφος γύρω σου και να μην επιτρέπεις σε αυτά να σε πληγώνουν εσωτερικά».
Η επιβεβαιωμένη απιστία

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Λάρι υποβάλλει αίτηση διαζυγίου. Το 2010 το είχε κάνει ξανά, υποστηρίζοντας πως η Σον είχε συνάψει σχέση με έναν από τους προπονητές μπέιζμπολ του γιου της.

Τότε, η Σον είχε επιβεβαιώσει το γεγονός, ωστόσο, το ζευγάρι είχε αποφασίσει να προσπαθήσει ξανά και να συνεχίσει να είναι μαζί.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Λάρι παντρεύτηκε άλλες επτά φορές στο παρελθόν, ενώ η Σον άλλες δυο.

Πηγή:newsone.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours