Χοακίν Φίνιξ: Ο νέος Τζόκερ είναι εδώ και οι συγκρίσεις θα είναι αναπόφευκτες

Ο Χοακίν Φίνιξ είναι ο νέος Τζόκερ και πριν αναλάβει τον ρόλο του κακού προετοιμάστηκε, όσο καλύτερα μπορούσε, ώστε να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του χαρακτήρα ενός ανθρώπου που πάσχει από το σύνδρομο του παθολογικού γέλιου.

«Είδα βίντεο που δείχνουν άτομα που πάσχουν από παθολογικό γέλιο, μία ψυχική ασθένεια που κάνει κάποιον να γελάει ανεξέλεγκτα» εξήγησε ο ηθοποιός. Η απίστευτη ασθένεια προκαλεί ακούσιο γέλιο ή κλάμα χωρίς να υπάρχει κάποιο εξωτερικό ερέθισμα.

CVBXBX

Ο τρόπος που ο Φίνιξ θα μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη ένα πνευματικό και νευρολογικό πρόβλημα υγείας στον «κόσμο του κακού» θα είναι διαφορετικός από τη μέχρι τώρα προσέγγιση του ρόλου, καθώς θα κινηθεί στον χώρο του ψυχολογικού ρεαλισμού και δεν θα μεταφερθεί ως ακόμη ένας ήρωας κόμικς, επισημαίνεται στο ιταλικό περιοδικό Il Vernerdi, που φιλοξενεί τη συνέντευξη του Χοακίν Φίνιξ.

Η ταινία «The Joker» έρχεται δέκα χρόνια έπειτα από την προσέγγιση του ρόλου από τον μετά θάνατο βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό Χιθ Λέτζερ στην ταινία «Ο σκοτεινός ιππότης» και τρία χρόνια από την αμφιλεγόμενη προσέγγιση του ρόλου από τον Τζάρετ Λέτο στην ταινία «Ομάδα αυτοκτονίας».

HKGHKJRTERT

Το «Joker» θα προβληθεί στο διαγωνιστικό μέρος του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας στις 31 Αυγούστου, και θα βγει στις αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου.

Πηγή:ieidiseis.gr/

About Post Author

+ There are no comments

Add yours