Φρίκη στην Βραζιλία: Έπαιζαν ποδόσφαιρο με τα κομμένα κεφάλια κρατούμενων που δολοφόνησαν (vid)

Την φρίκη της πολύνεκρης εξέγερσης στη φυλακή Αλταμίρα της Βραζιλιάς αποτυπώνει με τον χειρότερο τρόπο ένα video, στο οποίοι φαίνεται φυλακισμένοι να παίζουν ποδόσφαιρο με τα κομμένα κεφάλια των θυμάτων τους.

Η εξέγερση στη Βραζιλία ήταν η συνέχεια σύγκρουσης ανάμεσα σε μέλη αντίπαλων συμμοριών. Το ανατριχιαστικό video έχει καταγράψει τη στιγμή που μέλη μιας από τις συμμορίας παίζουν ποδόσφαιρο στην ταράτσα της φυλακής και αντί για μπάλα, χρησιμοποιούν τα κεφάλια των αντιπάλων τους.

Τουλάχιστον έξι άτομα, που θεωρούνται μέλη μιας από τις συμμορίες που ενεπλάκησαν στη βίαιη εξέγερση, φαίνονται στο video να βρίσκονται στην ταράτσα της φυλακής και να παίζουν ποδόσφαιρο με τα κεφάλια των θυμάτων τους.

Το σοκαριστικό video έρχεται στο φως της δημοσιότητας λίγες ώρες μετά την εξέγερση στη φυλακή Αλταμίρα. Η εξέγερση ξεκίνησε γύρω στις 7 το πρωί (13.00 ώρα Ελλάδας) και τελείωσε το μεσημέρι.

Κατά τη διάρκεια του πεντάωρου λουτρού αίματος, σκοτώθηκαν 57 κρατούμενοι, από τους οποίους οι 16 αποκεφαλίστηκαν. Κατά διάρκεια της εξέγερσης, δυο φύλακες κρατήθηκαν όμηροι αλλά τελικά απελευθερώθηκαν.

Πηγή:newsbomb.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours