Σάλος στην Αγγλία: Εργοδότες απειλούν υπαλλήλους αν δεν πάνε για δουλειά ακόμα και με συμπτώματα (vid)

Τα πλάνα δείχνουν τους εργάτες να κάθονται σε απόσταση μικρότερη από δύο μέτρα και να ακούνε τον Μάντεν να λέει ότι ο κορονοϊός οδήγησε σε πτώση των παραγγελιών.

Σάλος έχει προκληθεί στην Αγγλία μετά το βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας, στο οποίο ο διευθυντής σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες τροφοδοσίας των σούπερ μάρκετ στη χώρα απειλεί με απόλυση το προσωπικό αν δεν πάνε για δουλειά ακόμα κι αν έχουν συμπτώματα του κορονοϊού.

Ο Σον Μάντεν, επικεφαλής της Bakkavor, ακούγεται να λέει στους αποσβολωμένους εργάτες ότι το μέλλον τους στην εταιρεία είναι αμφίβολο εάν μείνουν στο σπίτι.

Τα πλάνα που δημοσιεύει ο Guardian, δείχνουν τους εργάτες να κάθονται σε απόσταση μικρότερη από δύο μέτρα και να ακούνε τον Μάντεν να λέει ότι η πανδημία οδήγησε σε πτώση των παραγγελιών. Ο διευθυντής λέει επίσης ότι το εργοστάσιο στο Έλβεντεν, του βόρειου Λονδίνου, δεν έχει τις προϋποθέσεις για τήρηση των μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης.

«Αν χρειαστεί να απολύσουμε 200 ανθρώπους τον επόμενο μήνα, θα κοιτάξω ποιοι ήρθαν για δουλειά και ποιοι όχι και πρώτα θα φύγουν όσοι δεν εμφανίστηκαν στο εργοστάσιο» λέει ο Μάντεν.

Οι εργαζόμενοι δήλωσαν ότι αισθάνονται τρομερό βάρος καθώς πρέπει να πάνε στη δουλειά ακόμα και αν έχουν κάποιο νόσημα ή οι συγγενείς τους έχουν συμπτώματα της covid-19.

Πηγή: Reader.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours