Η Σέλμα Μπλερ ξύρισε το κεφάλι της – Υποβάλλεται σε νέα θεραπεία για την σκλήρυνση κατά πλάκας

Η Σέλμα Μπλερ ξύρισε το κεφάλι της για να διαχειριστεί την απώλεια μαλλιών λόγω του προβλήματος υγείας της.

Η Σέλμα Μπλερ αποκάλυψε πως ξύρισε το κεφάλι της και πως υποβάλλεται σε μια δραστική θεραπεία για την σκλήρυνση κατά πλάκας, από την οποία πάσχει.

Η 47χρονη ηθοποιός διαγνώστηκε με την ασθένεια τον περασμένο Αύγουστο, πιστεύοντας για χρόνια πως ο λόγος που της έπεφταν πράγματα και σκόνταφτε ήταν επειδή ήταν «αδέξια». Πολύ σύντομα η Σέλμα Μπλερ άρχισε να περπατάει με μπαστούνι και στη συνέχεια με ένα ειδικό, βοηθητικό τύπου ποδήλατο.

Την Πέμπτη, δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία της μέσα από μια κλινική, όπου εμφανίζεται για πρώτη φορά με το κεφάλι της ξυρισμένο, ακουμπώντας στο ποδήλατό της. Την φωτογραφία της συνόδευε ένα μακροσκελές μήνυμα όπου μιλάει για την νέα θεραπεία που υποβάλλεται, συμπληρώνοντας το hashtag #newimmunesystem (σ.σ. νέο ανοσοποιητικό σύστημα).

Η ηθοποιός δεν ανέφερε ωστόσο ποια ακριβώς είναι η θεραπεία που λαμβάνει για την σκλήρυνση κατά πλάκας, αλλά αρκέστηκε στο να εξηγήσει πως την κάνει να νιώθει καλύτερη, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων πως βλέπει πλέον τα πράγματα «πολύ πιο καθαρά», αλλά είπε πως θα μοιραστεί περισσότερες λεπτομέρειες «όταν νιώσω έτοιμη».

https://www.instagram.com/p/B0WCYC6HOyp/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Λίγες ώρες νωρίτερα η Σέλμα Μπλερ, είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία του γιου της να της κόβει τα μαλλιά, θέλοντας να του ευχηθεί για τα γενέθλιά του. Στο μήνυμά της, η ηθοποιός ζήτησε επίσης συγγνώμη από τον γιο της που δεν μπορούσε να είναι μαζί του στα γενέθλια, καθώς όπως αποκάλυψε στο επόμενο ποστ της, υποβάλλεται αυτό το διάστημα στον τελευταίο κύκλο θεραπείας της.

https://www.instagram.com/p/B0VScVKnu7o/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Η Σέλμα Μπλερ είχε αναφερθεί για πρώτη φορά στην απώλεια μαλλιών και το ξύρισμά του κεφαλιού της, πριν από ένα μήνα, όταν δημοσίευσε μια φωτογραφία του γιου της με ένα ξυράφι στο χέρι, την οποία αργότερα διέγραψε. Την απώλεια μαλλιών είχε επιβεβαιώσει και σε πρόσφατη συνέντευξή της στο People. Παρόλο που η σκλήρυνση κατά πλάκας δεν προκαλεί απώλεια μαλλιών, πρόκειται να συνηθισμένη παρενέργεια των σχετικών θεραπειών.

https://www.instagram.com/p/B0VzjPMH7A_/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Πηγή:lifo.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours