Σε λαϊκό προσκύνημα από τις 10 το πρωί, στη Μητρόπολη Αθηνών, η σορός της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά.

 Πλήθος κόσμου βρίσκεται από νωρίς το πρωί στον Καθεδρικό Ναό Αθηνών προκειμένου να πει το «τελευταίο αντίο» στην πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, η οποία έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα, μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Πάνω στο φέρετρο της Φώφης Γεννηματά βρίσκεται η ελληνική σημαία, η σημαία του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής. ” />

 

Στη Μητρόπολη από νωρίς, κρατώντας λευκά τριαντάφυλλα βρίσκεται σύσσωμη η ΚΟ του ΚΙΝΑΛ.  Στελέχη του  Κινήματος Αλλαγής, δεν μπορούν να πιστέψουν ακόμα τον αδόκητο χαμό της στα 57 της χρόνια και «έσπασαν» στο θέαμα του φέρετρου της που είναι καλυμμένο με την ελληνική σημαία και τις σημαίες του ΠΑΣΟΚ και του ΚΙΝΑΛ.

 

 

 

 

Αμέσως μετά στο παρεκκλήσι βρέθηκε ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου και ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

Η σορός της έφθασε λίγο μετά τις 08:00 το πρωί στη Μητρόπολη, παρουσία της αδελφής της και το φέρετρο μεταφέρθηκε στο παρεκκλήσιο του Αγίου Ελευθερίου.

Στις 14:00 θα ξεκινήσει στην Μητρόπολη η εξόδιος ακολουθία και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η ταφή της στο Α’ Νεκροταφείο.

Το ΚΙΝΑΛ αποχαιρετά τη Φώφη Γεννηματά με ένα συγκινητικό βίντεο

Με ένα συγκινητικό βίντεο το Κίνημα Αλλαγής αποχαιρετά την πρόεδρο του Φώφη Γεννηματά.

Το βίντεο, που αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό στα social media του ΚΙΝΑΛ, περιλαμβάνει φωτογραφίες και λόγια της Φώφης Γεννηματά, ενώ συνοδεύεται από το μήνυμα «για πάντα στις καρδιές μας».

Η λεζάντα στην ανάρτηση γράφει:  

«Θα ήθελα να θυμούνται αυτά που έχω κάνει. 

Να υπάρχει ο χώρος μας πιο δυνατός απ’ ό,τι τον παρέλαβα. 

Να μπορώ να κοιτάζω και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και τους Έλληνες πολίτες στα μάτια. Να κοιτάζω κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα και να ξέρω ότι αυτούς υπηρέτησα». 

Φώφη Γεννηματά, 1964-2021»

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours

You May Also Like: