Πέθανε ο ηθοποιός Κώστας Λάσκος

Θλίψη προκάλεσε στο καλλιτεχνικό στερέωμα η είδηση του θανάτου του Κώστα Λάσκου. Ο ηθοποιός έδωσε μεγάλη μάχη για τη ζωή του, δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε. Τη δυσάρεστη είδηση, γνωστοποίησε ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook.

Επιθυμία της οικογένειας του Κώστα Λάσκου, είναι αντί στεφάνων να ενισχυθεί το ταμείο αλληλοβοηθείας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών πού αγωνίζεται για να βοηθήσει τους Έλληνες ηθοποιούς.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

«Με μεγάλη θλίψη μόλις μάθαμε ότι έφυγε από κοντά μας μετά από μεγαλη μάχη ,ένας σεμνός εργάτης του θεατρου, μια εμβληματική φυσιογνωμία που σφράγισε πολλούς ρόλους με το ταλέντο του στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογραφο! Καλός φίλος, σπουδαίος συνεργατης που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Η οικογένεια ευχαριστεί το προσωπικό, το νοσηλευτικό και το ιατρικό του νοσοκομειου Άγιος Σάββας για τη φροντίδα που προσέφερε και θα τελέσει σε στενό οικογενειακό κύκλο την αποχαιρετιστήρια τελετή και παρακαλεί αντί στεφάνων να ενισχυθεί το ταμείο αλληλοβοηθείας του σωματείου ελλήνων ηθοποιών πού αγωνίζεται για να βοηθήσει τους Έλληνες ηθοποιού».

Kwstas Laskos pethane

Ο Κώστας Λάσκος ήταν γνωστός για τη δουλειά του στο θέατρο, με παραστάσεις όπως ο «Καλιγούλας» και οι «Λαντζέρηδες».

Επίσης, στον κινηματογράφο συμμετείχε στις ταινίες «Η Δεξιά τσέπη του Ράσου» (2018), «Μήλα» (2020) και «Άλυτη/Entwined» (2019).

About Post Author

+ There are no comments

Add yours