Ο Jay-Z συγκέντρωσε 1,5 εκατομμύρια ακόλουθους μέσα σε λίγες ώρες στο Instagram, ωστόσο ο λογαριασμός του δεν υπάρχει πια.

Οι θαυμαστές ήταν πολύ ενθουσιασμένοι που ο Jay-Z έκανε την είσοδό του στο Instagram, αλλά ο λογαριασμός του ράπερ δεν υπάρχει πια.

Ο μεγιστάνας του hip hop απέφευγε όπως φαινόταν για πολλά χρόνια την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, τελικά όμως ενέδωσε και δημιούργησε έναν λογαριασμό και έκανε την πρώτη του ανάρτηση, αναρτώντας την αφίσα από την ταινία γουέστερν του Netflix «The Harder They Fall» με πρωταγωνιστές τους Ίντρις Έλμπα, Τζόναθαν Μάγιορς και Ρετζίνα Κινγκ.

Ο Jay-Z είναι εκτελεστικός παραγωγός της ταινίας του επίσημου σάουντρακ της ταινίας και συμμετέχει σε δύο τραγούδια «Guns Go Bang» με τον Kid Cudi και «King Kong Riddim» με τους Jadakiss, Conway The Machine και BackRoad Gee.

Ο λογαριασμός του συγκέντρωσε 1,5 εκατομμύρια ακόλουθους μέσα σε λίγες ώρες, μεταξύ άλλων και τη σύζυγό του Beyonce. Ο λογαριασμός της τραγουδίστριας ήταν ο μοναδικός που ακολούθησε ο ράπερ, δισκογραφικός παραγωγός και επιχειρηματίας.

Ωστόσο μία μέρα αργότερα, μόλις η ταινία κυκλοφόρησε ο λογαριασμός του Jay-Z διαγράφηκε. Όποιος επισκέπτεται τη σελίδα του στο Instagram αντικρίζει το μήνυμα: «Λυπούμαστε, αυτή η σελίδα δεν είναι διαθέσιμη».

Είναι η δεύτερη φορά που ο Jay-Z ανοίγει και κλείνει αμέσως λογαριασμό στο Instagram. Το καλοκαίρι του 2015, φέρεται να άνοιξε μια σελίδα με το όνομα @hovsince96.

Πηγή:news247.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours