Σοκαριστική υπόθεση νεκροφιλίας: Ο «δολοφόνος της γκαρσονιέρας» που ασέλγησε σε 100 πτώματα

Ο 67χρονος σύχναζε στα νεκροτομεία του νοσοκομείου όπου εργαζόταν, προκειμένου να έχει πρόσβαση στις σωρούς των γυναικών, στις οποίες ασελγούσε. Μάλιστα, βιντεοσκοπούσε τα εγκλήματά του.

Τριαντατέσσερα χρόνια μετά εξιχνιάστηκαν τα ειδεχθή εγκλήματα του 67χρονου David Fuller από τη Βρετανία, ο οποίος παραδέχτηκε ότι το 1987 σκότωσε δύο γυναίκες μέσα στα σπίτια τους, αλλά και ότι ασελγούσε σε πτώματα σε νεκροτομεία.

Ο 67χρονος εργαζόταν ως ηλεκτρολόγος σε νοσοκομείο του Κεντ και σύχναζε στο νεκροτομείο, προκειμένου να έχει πρόσβαση στις σωρούς των γυναικών πάνω στις οποίες ασελγούσε.

Ο ίδιος, μάλιστα, αποκάλυψε ότι τραβούσε φωτογραφίες και βίντεο κατά τη διάρκεια των εγκλημάτων του, ενώ στη συνέχεια αναζητούσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις φωτογραφίες των γυναικών που κακοποιούσε, όσο αυτές βρισκόταν εν ζωή.

Οι φόνοι της 20χρονης Wendy Knell και της την 25χρονης σερβιτόρας Caroline Pierce στο Tunbridge Wells του Κεντ το 1987 είχαν ονομαστεί από τον βρετανικό τύπο ως «δολοφονίες της γκαρσονιέρας» και επρόκειτο για μια από τις μεγαλύτερες ανεξιχνίαστες υποθέσεις διπλής ανθρωποκτονίας στην Αγγλία.

Ο Fuller παραδέχτηκε ότι δολοφόνησε τις δύο γυναίκες, εντούτοις αρνείται την κατηγορία της δολοφονίας, καθώς υποστηρίζει πως εκείνη την περίοδο υπέφερε από σοβαρή ψυχική ασθένεια.

Ο 67χρονος συνελήφθη τον Δεκέμβριο του 2020, μετά από μαρτυρίες γυναικών της περιοχής, που έκαναν λόγο για έναν ηδονοβλεψία που κοιτούσε από τα παράθυρά τους. Τελικά, οι αστυνομικοί κατάφεραν να αντιστοιχήσουν το γενετικό υλικό του Fuller με αυτό που βρέθηκε στα πτώματα των δύο γυναικών.

Όταν συνελήφθη για τους δύο φόνους, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν στο σπίτι του, όπου ζουσε με τη γυναίκα του, μια σειρά από ημερολόγια όπου περιέγραφε λεπτομερώς τα εγλήματά του, καθώς και μια συλλογή με φωτογραφίες και βίντεο, που τον απεικόνιζαν να κακοποιεί τις σωρούς των γυναικών στα νεκροτομεια.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο αριθμός των πτωμάτων στα οποία ασέλγησε θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερος από 100, ακόμα και κατά εκατοντάδες, καθώς όπως είπε ο υπεύθυνος της έρευνας «ίσως να μη μάθουμε ποτέ πόσες σωρούς γυναικών και κοριτσιών κακοποίησε». Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», οι ηλικίες των νεκρών θυμάτων του κυμαίνονταν από τα 9 μέχρι και τα 100 έτη.

«Έδειχνε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για επιθέσεις σε νεκρές γυναίκες. Το ξεκάθαρο σεξουαλικό ενδιαφέρον του κατηγορούμενου για την παράξενη και ανησυχητική αυτή δραστηριότητα μαρτυρά τη σύνδεση με τους θανάτους της Κάρολαϊν και της Γουέντι», δήλωσε η εισαγγελέας Duncan Atkinson.

Ο Fuller δεν έχει προς το παρόν καταδικαστεί, καθώς η δίκη του βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη.

Δείτε το βίντεο της σύλληψης του Fuller:

 

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours