Μίκης Θεοδωράκης – Νίκος Κουρής: Εννοείται πως θα συνεχίζω να χρησιμοποιώ το επίθετο «Θεοδωράκης» – Δεν πήγε για το τεστ DNA η Μαργαρίτα

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη δεν έδωσε το «παρών» για τη διενέργεια του τεστ DNA, με τον Νίκο Κουρή να σχολιάζει την απόφασή της, επισημαίνοντας ότι εκείνος θέλει να βάλει τελεία σε όλη αυτή την υπόθεση. Συγκεκριμένα, ο Νίκος Κουρής βρέθηκε έξω από το κέντρο γενετικής και ανέφερε για το συγκεκριμένο θέμα:

«Να πω ότι περιουσία δικιά μας ήταν οι αρχές με τις οποίες με μεγάλωσε ο Γιάννης ο Κουρής, είναι το χαμόγελο της μητέρας μου, την οποία μνημονεύει και η Μαργαρίτα στο βιβλίο της, και σας προτρέπω να το διαβάσετε. Ο Μίκης είχε πει γι’ αυτό το βιβλίο ότι είναι μια αποκάλυψη. Να ζητήσω συγγνώμη από τους εκατομμύρια φίλους του Μίκη που έγινα πρωταγωνιστής άθελά μου σε μια τέτοια ιστορία. Πιστεύω ότι ο κόσμος έχει κουραστεί και θα το τελειώσω εδώ σήμερα όλο αυτό. Δε θα ξανασχοληθώ, να ηρεμήσω και να αφιερωθώ σε αυτό που ήθελε και ο Μίκης Θεοδωράκης, τη διάδοση του έργου του», επισήμανε.

https://youtu.be/3V-cnCTa6vI

About Post Author

+ There are no comments

Add yours