Κατέρρευσε η σύζυγός του Ελπίδα Νίνου για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Η Ελπίδα Νίνου ξέσπασε ακούγοντας την απόφαση προφυλάκισης του συζύγου της, Πέτρου Φιλιππίδη. 

Στις φυλακές Τρίπολης βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης ο Πέτρος Φιλιππίδης, μετά την προφυλάκισή του, η οποία αποφασίστηκε την Τρίτη (27/07) με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και της 15ης τακτικής ανακρίτριας.

Ο γνωστός ηθοποιός, κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Η απόφαση της προφυλάκισης του Πέτρου Φιλιππίδη ανακοινώθηκε, λίγο μετά τις 19.10 το απόγευμα της Τρίτης και έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία.

Σύμφωνα με το dikastikoreportaz.gr, ότι στο άκουσμα της είδησης ο Πέτρος Φιλιππίδης κατέρρευσε. Ξέσπασε σε λυγμούς φωνάζοντας “γιατί μου το κάνετε αυτό; Τι έφταιξα; Τι σας έχω κάνει;”.

Πέτρος Φιλιππίδης: Πώς εξηγείται η απόλυτη στήριξη από την Ελπίδα Νίνου -  ΤΑ ΝΕΑ

H αντίδραση της συζύγου του Ελπίδας Νίνου

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου, η οποία μάλιστα κατέθεσε και ως μάρτυρας υπεράσπισης του συζύγου της, ξέσπασε και εκείνη σε λυγμούς ακούγοντας την απόφαση και φώναξε:

“Μέχρι τέλους μαζί. Θα πεθάνουμε μαζί!”.

 

Μαζί τους ήταν και ο γιος τους Δημήτρης, ο οποίος αδυνατούσε να πιστέψει τα νέα.

Πληροφορίες του dikastikoreportaz, αναφέρουν ότι τις προσεχείς ημέρες οι νομικοί συμπαραστάτες του Πέτρου Φιλιππίδη αναμένεται να προσβάλουν το ένταλμα προσωρινής κράτησης. Αυτό καθώς εκτιμούν ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις προκειμένου ο εντολέας τους να εξέλθει των φυλακών πολύ πιο σύντομα απ’ ότι εκτιμάται.

“Δεν περίμενα ποτέ να καταλήξω στη φυλακή”

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, o ηθοποιός δεν θέλει να μιλήσει με κάποιον, ενώ όταν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι τον ρώτησαν αν είναι καλά εκείνος φέρεται να απάντησε: “Δεν είμαι καλά. Δεν περίμενα ποτέ να καταλήξω στη φυλακή”.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, o ηθοποιός βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς μέχρι την τελευταία στιγμή πίστευε ότι θα γλιτώσει την προφυλάκιση.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours