Επεισόδια μεταξύ πυροσβεστών και αστυνομικών στην Κηφισίας – Ρίψεις νερού από την αύρα

Η Αστυνομία επενέβη με δυνάμεις των ΜΑΤ και τις ομάδες ΔΕΛΤΑ, που επιχείρησαν κατά των πυροσβεστών, ενώ η αύρα κάνει ρίψεις νερού – Κλειστή η Κηφισίας, έπεσαν χημικά και πέτρες

Επεισόδια λαμβάνουν χώρα αυτή την ώρα στη λεωφόρο Κηφισίας, η οποία είναι κλειστή και στα δύο ρεύματα, λόγω της συγκέντρωσης των πυροσβεστών. Οι άνδρες των ΜΑΤ κάνουν χρήση χημικών και η κατάσταση είναι έκρυθμη. Νωρίτερα, η κάθοδος της Κηφισίας στο ύψος του εμβολιαστικού κέντρου Προμηθέας έκλεισε, καθώς συμβασιούχοι πυροσβέστες πραγματοποιούσαν διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας επί της λεωφόρου Κηφισίας.

Οι πυροσβέστες λαμβάνουν μέρος στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας, ύστερα από κάλεσμα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος, το Πανελλήνιο Σωματείο Συμβασιούχων Πυροσβεστών και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πενταετούς Υποχρέωσης & Συμβασιούχων Πυροσβεστών, που ζητούν την άμεση ενίσχυση σε έμψυχο δυναμικό με αύξηση της οργανικής δύναμης πάνω από 4.000 οργανικές θέσεις και αντίστοιχο αριθμό προσλήψεων καθώς και βελτίωση των συνθήκων εργασίας.

Μποτιλιάρισμα προκλήθηκε στην κάθοδο της Κηφισίας, καθώς στο ύψος του εμβολιαστικού κέντρου Προμηθέας συμβασιούχοι πυροσβέστες πραγματοποιούν διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας.

Λόγω της συγκέντρωσης πραγματοποιείται εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη λεωφόρο Κηφισίας και στα δύο ρεύματα στο ύψος της Hellexpo.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί κυκλοφοριακή συμφόρηση. Τα οχήματα σχηματίζουν ουρά χιλιομέτρων από το ύψος του ΚΑΤ στην Κηφισιά.

Πυροσβέστες - διαμαρτυρία

Πρόκειται για συγκέντρωση διαμαρτυρίας ένστολων, ύστερα από κάλεσμα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος, το Πανελλήνιο Σωματείο Συμβασιούχων Πυροσβεστών και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πενταετούς Υποχρέωσης & Συμβασιούχων Πυροσβεστών.

Πυροσβέστες - διαμαρτυρία

Πυροσβέστες - διαμαρτυρία

Πηγή: ant1news.gr

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours