Επίσημες ανακοινώσεις αύριο στις 12 – «Κλείδωσαν» 3 νέα μέτρα

Σίγουρη θεωρείται η επιστροφή της μάσκας σε όλους τους χώρους για εμβολιασμένους και μη

Τα νέα μέτρα για να αντιμετωπιστεί ο κορωνοϊός και η μετάλλαξη Δέλτα θα ανακοινώσει αύριο Τρίτη 24 Αυγούστου στις 12 το μεσημέρι ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Ο κ. Κικίλιας θα ανακοινώσει τα μέτρα δημόσιας υγείας που θα αφορούν τους ανεμβολίαστους πολίτες και θα πλαισιώνεται από την Καθηγήτρια Εντατικής Θεραπείας ΕΚΠΑ, Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας, Αναστασία Κοτανίδου, η οποία θα παρουσιάσει στοιχεία για την πορεία της πανδημίας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής, το μέτρο που θεωρείται σχεδόν σίγουρο είναι η επιστροφή της μάσκας για όλους, εμβολιασμένους και μη, στους εξωτερικούς χώρους σε μια προσπάθεια να αναχαιτιστεί ο κορωνοϊός.

Επίσης αναμένεται να ανακοινωθούν οι περιορισμοί των ανεμβολίαστων σε ψυχαγωγία και διασκέδαση καθώς σε κλειστούς χώρους θα μπορούν να μπουν μόνο όσοι έχουν κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Στους εργαζόμενους στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα που δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμη θα υπάρχει η υποχρέωση για ένα ή δυο rapid test μέσα στην εβδομάδα, τα οποία θα γίνονται με δικό τους κόστος.

Πηγή:typosthes.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours