Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στο Φάληρο με την Εύη Μάζη και Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στη Νέα Ιωνία με την Μόρφω Τσαϊρέλη

Μία καλλιτεχνική πρόταση βασισμένη σε τραγούδια που έχουν συνδεθεί με μαγικές σκηνές του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, μας παρουσιάζει ο εξαιρετικός ερμηνευτής Μπάμπης Βελισσάριος και μας προσκαλεί σε ένα ταξίδι στο χρόνο μέσα από τα τραγούδια και τις επιτυχίες της μικρής και της μεγάλης οθόνης. 

Εύη Μάζη

Την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο των Φαληρικών 2024, μας περιμένει στην παραλία Μπάτη μαζί με την μουσικό και τραγουδίστρια Εύη Μάζη, ενώ το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται στη Νέα Ιωνία, στο 4ο Δημοτικό σχολείο Νέας Ιωνίας μαζί με την αγαπημένη ερμηνεύτρια Μόρφω Τσαϊρέλη.

Μόρφω Τσαϊρέλη

Τραγούδια που ακούστηκαν στους τίτλους των πιο επιτυχημένων σειρών της ελληνικής τηλεόρασης και που έντυσαν μουσικά χαρακτηριστικές σκηνές του ελληνικού και παγκόσμιου κινηματογράφου. Από το «Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια» και το «Δυο μέρες μόνο» μέχρι το «Πάμε μια βόλτα στο φεγγάρι» και από το «La vie en rose» έως το «Canto per me», θα θυμηθούμε, θα συγκινηθούμε και θα τραγουδήσουμε όλοι μαζί.

Από τη μουσική βραδιά δεν θα μπορούσε να λείψει ένα αφιέρωμα στον αγαπημένο όλων Μίμη Πλέσσα που φέτος γιορτάζει τα 100 του χρόνια, με ένα μαγευτικό ταξίδι στον ελληνικό κινηματογράφο.

Τα τραγούδια της μικρής και της μεγάλης οθόνης θα παρουσιαστούν κάθε βραδιά με 4 εξαιρετικούς μουσικούς σολίστες χαρίζοντας σε όλους μας μαγικές μουσικές βραδιές. Στις 5 Σεπτεμβρίου παίζουν οι Ευαγγελία Μαυρίδου (πιάνο), Πέτρος Βαρθακούρης (μπάσο), Βαγγέλης Καρίπης (κρουστά) και Δήμος Βουγιούκας (ακορντεόν) ενώ στις 14 Σεπτεμβρίου οι Στάθης Άννινος (πιάνο), Μιχάλης Δάρμας (κιθάρα), Κώστας Σπυράτος (κρουστά) και Τάσος Αθανασιάς (ακορντεόν).

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου
Δήμος Παλ. Φαλήρου

Φαληρικά 2024 στην παραλία Μπάτη

Ώρα έναρξης 21.00

Είσοδος ελεύθερη

Σάββατο 14  Σεπτεμβρίου
Δήμος Νέας Ιωνίας

Ώρα έναρξης 21.00

Είσοδος ελεύθερη

About Post Author

You May Also Like

More From Author