Xωρίς τη Laurie Anderson η ηλεκτρονική μουσική δεν θα ήταν αυτή που γνωρίζουμε.

Avant garde περφόρμερ, ποιήτρια, τραγουδίστρια, εικαστικός και πάνω απ’ όλα πρωτοποριακή μουσικός, η Laurie Anderson παραμένει ακατάτακτη, καθώς με την πληθωρική ενέργειά της και μια απροσδόκητα ευφάνταστη μείξη λόγου και πολυμέσων επί σκηνής, γλιστράει επιδέξια ανάμεσα στα είδη.

Στις 10 Ιουλίου αυτή η σπουδαία καλλιτέχνης, έρχεται για μια μοναδική παράσταση στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου.

Η Laurie Anderson ήδη από τη δεκαετία του ’70 αναστάτωνε την νεοϋορκέζικη σκηνή, με τις αντισυμβατικές παραστάσεις της, γεμάτες πρωτοτυπία και φαντασία. Μια sui generis καλλιτέχνης που όρισε το μελλοντικό αποτύπωμα της τέχνης, περισσότερο από κάθε άλλον σύγχρονο της.

Συναντήθηκε με τους αντίστοιχους μεγάλους εκφραστές της τέχνης. Tον Andy Warhol και τον William Burroughs, τον Philip Glass, τον Peter Gabriel και φυσικά τον σύντροφο της Lou Reed.

Το κοινό του Φεστιβάλ θα έχει φέτος την ευκαιρία να την απολαύσει σε μια ακόμη περφόρμανς στο Ηρώδειο, που αναμένεται να μείνει αξέχαστη.

* Προπώληση εισιτηρίων ΕΔΩ. 

Ωδείο Ηρώδου Αττικού, Διον. Αρεοπαγίτου, Αθήνα

10.07.2022

Κυ: 21.00

€40 – €80

WebLink


 

About Post Author

You May Also Like

More From Author