Ο Γιάννης Ταυλάς παρουσιάζει το νέο του τραγούδι με τίτλο ”Πιθανότητες”

Παίζει και δεν παίζει… βγαίνει και δεν βγαίνει… θα δούμε τι θα γίνει… όλα είναι ανοιχτά… Μιλάμε για “Πιθανότητες”, το νέο τραγούδι του Γιάννη Ταυλά, το πρώτο single από την επερχόμενη δισκογραφική δουλειά που μιλάει για πιθανότητες στον έρωτα και στις σχέσεις.

Τον Γιάννη Ταυλά τον πρωτογνωρίσαμε από το album του με τίτλο «Τέσσερεις Τριλογίες» και τον μάθαμε ακόμα καλύτερα ως τραγουδοποιό από το album με τίτλο «Τραγούδια μίας χρήσης» από το οποίο ξεχώρισε το «Αισιόδοξο τραγουδάκι (Μια μέρα θα πεθάνουμε)» με το γλυκόπικρο χιούμορ του και τη διεισδυτική ματιά στις ανθρώπινες σχέσεις.

Ακούμε τώρα τις “Πιθανότητες” και πιθανότατα να χαμογελάσουμε και να νιώσουμε πιο αισιόδοξοι για τη δύναμη της αγάπης αφού τελικά οι “πιθανότητες” είναι με το μέρος μας!

Ακούστε το τραγούδι και δείτε το lyric video στο YoutubeΕΔΩ

Στίχοι

Είναι πιο πιθανό άθεος να προσευχηθεί, στο 90’ να γίνει ανατροπή

Ακόμα και δεξιός να εξοριστεί απ’ το να με θες εσύ.

Πιο πιθανό να γίνω influencer, να χωριστούν τα Marks από τα Spencer

Να σχεδιάζω καλύτερα από τον Escher απ’ το να με θες εσύ.

Πιο πιθανό να φάω κρέπα με τραχανά, να παίξω σε serials Χολιγουντιανά

Να χορεύουν breakdance καλαματιανά απ’ το να με θες εσύ.

Κι όμως κι ας είναι κλειστός ο δρόμος

κι ας τ’ απαγορεύσει ο νόμος θα ‘ρθω να σε βρω, ναι!

Θα ‘ρθω κι ας είναι κόντρα στις πιθανότητες όλες

Να σκάσουν οι ξερόλες, εγώ θα σ’ αγαπώ, ναι!

Πιο πιθανό να χιονίσει στη Σαχάρα, σε παραλία να μην παίζουνε κιθάρα

Να τρώει vegan πανσέτα με λαχτάρα απ’ το να με θες εσύ.

Πιο πιθανό να πιάσω το joker, ο Voldemort να νικήσει τον Potter

Να έχω τέσσερις άσσους στο poker απ’ το να με θες εσύ.

Πιο πιθανό η γάτα μου να γίνει troll, να μην πανηγυρίζουν όταν μπαίνει goal

Στα μπουζούκια να ακούν μόνο rock n’ roll απ’ το να με θες εσύ.

Έπαιξαν οι μουσικοί Αλέξανδρος Βελώνιας στα κρουστά, Γιώργος Πουλιάσης στα τύμπανα, Αντώνης Τσιάπαλης στο μπάσο και Γιάννης Ταυλάς στις κιθάρες και τα πλήκτρα. Την ενορχήστρωση υπογράφει ο Γιάννης Ταυλάς. Η ηχοληψία και η μίξη έγιναν από τον Χρήστο Βλάχο (Eightyard Studios) ενώ το μάστερινγκ από τον Γιάννη Χριστοδουλάτο (Sweet Spot). Μία παραγωγή της PirARTe audiovisual productions.

Κυκλοφορεί στις ψηφιακές πλατφόρμες από την Digital Minds

Spotify: https://spoti.fi/3wRoSUk

iTunes/Apple Music: https://apple.co/3yIkAPo

Deezer: https://bit.ly/3yVJf2Z

Λίγα λόγια για τον Γιάννη Ταυλά

Ο Γιάννης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1988 και ξεκίνησε τις μουσικές σπουδές στην ηλικία των 8 χρόνων. Έλαβε με άριστα τα πτυχία αρμονίας, αντίστιξης, φούγκας καθώς και δίπλωμα κλασικής κιθάρας και σύνθεσης. Έχει γράψει συμφωνική μουσική, μουσική δωματίου, έργα για κιθάρα, πιάνο και κύκλους τραγουδιών. 

Τον Φεβρουάριο του 2022 κυκλοφορεί τις “Τέσσερεις Τριλογίες” στις οποίες συμπράττουν μαζί του 14 τραγουδιστές και 25 μουσικοί. Τον Μάρτιο του 2023 κυκλοφορεί τα “Τραγούδια μίας χρήσης” με τις συμμετοχές των Σπύρου Γραμμένου, Φοίβου Δεληβοριά και Μαρίας Τζόγια. 

Έχει ενορχηστρώσει για την συμφωνική ορχήστρα Δήμου Αθηναίων, την Ορχήστρα σύγχρονης μουσικής της Ε.Ρ.Τ. και την Ανοιχτή Ορχήστρα στην οποία υπήρξε ο πρώτος μαέστρος της. Έχει ασχοληθεί με το θέατρο, γράφοντας μουσική για παραστάσεις αλλά και συμμετέχοντας ως performer σε παραγωγές του Υπουργείου Πολιτισμού, του Εθνικού Θεάτρου κ.ά. Ως session μουσικός έχει ηχογραφήσει ή έχει παίξει για τους Σταύρο Ξαρχάκο, Σπύρο Γραμμένο, Μελίνα Ασλανίδου, Μπάμπη Στόκα, Λεωνίδα Μπαλάφα, Ζωή Τηγανούρια κ.ά. 

Έχει ιδρύσει την εταιρεία παραγωγής “PirARTe audiovisual productions” με την οποία εκτός από την μουσική δραστηριοποιείται και ως κωμικός στα social media. Χαρακτηριστική είναι η σειρά “Κιθάρα Vs Μπουζούκι” μαζί με τον Τάσο Δερέσκο. 

Είναι ιδρυτικό μέλος των Alcedo folk band από το 2018 και εργάζεται στην μουσική εκπαίδευση από το 2010.

About Post Author