Η σταρ της γαλλικής μουσικής Τζέιν Μπίρκιν θα χαρίσει στο αθηναϊκό κοινό μια σειρά από τις μεγάλες της επιτυχίες

Η ανακοίνωση της συναυλίας «Jane Birkin – Gainsbourg Symphonic» στο Ηρώδειο στις 21 Σεπτεμβρίου 2019 χαροποίησε ιδιαίτερα τους θιασώτες της Γαλλίδας ερμηνεύτριας.

Αποτέλεσμα εικόνας για Jane Birkin

Η ζωή της έπαιξε τυχερά παιχνίδια, με την καριέρα και τις χαρές που της πρόσφερε, αλλά και άσχημα: πέρασε μια βαριά λευχαιμία και έχασε την κόρη της Κέιτ σε ηλικία 46 ετών. Η Τζέιν Μπίρκιν βρέθηκε στις αρχές Μαρτίου 2017 στο Χονγκ Κονγκ, όπου έκανε μια σειρά συναυλιών, παρά το γεγονός πως είχε ορκιστεί ότι δεν θα ξανατραγουδήσει μετά την πρόωρη απώλεια της κόρης της Κέιτ.

«Ουφ, δεν το είχα αποφασίσει. Απλά δεν είχα πια διάθεση για τίποτα επί χρόνια. Αλλά όταν μου πρότειναν να διαβάσω κείμενα του Σερζ Γκενσμπούρ, με τον Μισέλ Πικολί και τον Ερβέ Πιέρ, ξαναβρήκα τη γλύκα της ζωής. Είναι ευχάριστο να είσαι με φίλους. Και κατάλαβα τελικά ότι είναι πολύ καλό να δουλεύει κάποιος» δηλώνει η Μπίρκιν στο γαλλικό περιοδικό Paris Match.

«Τα τελευταία χρόνια δεν μπορούσα καν να μιλήσω, ή να τραγουδήσω. Τώρα ξαναβρήκα τη φωνή μου και τα λόγια μου βγαίνουν πιο εύκολα. Τώρα μπορώ να ομολογήσω, για παράδειγμα, ότι ήμουν τυχερή που είχα την κόρη μου Κέιτ για 46 χρόνια…». Έχει αποκτήσει ξανά αισιοδοξία και αυτό φαίνεται από τις συναυλίες που κάνει σε όλο τον κόσμο.

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours