Ο Bruce Springsteen ανακοινώνει το νέο δίσκο «Western Stars»

Η μεγάλη επάνοδος του «αφεντικού» με καινούργια τραγούδια.

Ο Bruce Springsteen ανακοινώνει την κυκλοφορία του νέου δίσκου «Western Stars».

Το «Western Stars» είναι «μια επιστροφή στις σόλο ηχογραφήσεις μου, που περιλαμβάνει τραγούδια καθοδηγούμενα από τους χαρακτήρες και σαρωτικές, κινηματογραφικές ενορχηστρώσεις», δηλώνει ο σπουδαίος καλλιτέχνης.

Στο άλμπουμ θα συναντήσετε 13 τραγούδια που θα αναφέρονται σε μία σειρά αμερικανικών θεμάτων, αυτοκινητοδρόμων και ερήμων, απομόνωσης, κοινοτήτων και στη μονιμότητα της πατρίδας και της ελπίδας.

Όλα τα τραγούδια φέρουν την υπογραφή του Bruce Springsteen.

Είναι μία δισκογραφική δουλειά που «θα πάει τη μουσική του σε ένα νέο μέρος», αντλώντας έμπνευση από τους pop δίσκους της Νότιας Καλιφόρνιας από τα τέλη της δεκαετίας του ’60 και τις αρχές της δεκαετίας του ’70.

Προβολή εικόνας στο Twitter

Bruce Springsteen

@springsteen

774 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Το «Western Stars» θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιουνίου από την Columbia Records / Sony Music και αποτελεί το πρώτο άλμπουμ του Bruce Springsteen με πρωτότυπη μουσική μετά το «Wrecking Ball» του 2012.

Το τελευταίο studio album του «αφεντικού» ήταν το «High Hopes» του 2014, το οποίο περιείχε διασκευές παλαιότερων τραγουδιών του.

Το πρώτο δείγμα του δίσκου «Western Stars» είναι το ολοκαίνουργιο single «Hello Sunshine» που θα αποκαλυφθεί την Παρασκευή 26 Απριλίου, συνοδευόμενο από video clip.

Την παραγωγή του άλμπουμ έχει επιμεληθεί ο μακροχρόνιος συνεργάτης του Bruce Springsteen, ο Ron Aniello, ο οποίος έπαιξε επίσης μπάσο, πλήκτρα και άλλα όργανα. Τη μίξη έκανε ο Tom Elmhirst.

Επιπλέον συμμετέχουν περισσότεροι από 20 μουσικοί, μεταξύ των οποίων αρκετά πρώην και σημερινά μέλη της E Street Band (της μπάντας του Springsteen), όπως οι David Sancious, Soozie Tyrell και Charlie Giordano.

Η σύζυγος του 69χρονου Αμερικανού, η τραγουδίστρια και μουσικός Patti Scialfa, έκανε φωνητικά σε τέσσερα τραγούδια.

Προβολή εικόνας στο Twitter

Bruce Springsteen

@springsteen

New album #WesternStars coming June 14. “This record is a return to my solo recordings featuring character driven songs and sweeping, cinematic orchestral arrangements. It’s a jewel box of a record.” – Bruce

3.977 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Το tracklist του «Western Stars»:

1. Hitch Hikin’
2. The Wayfarer
3. Tucson Train
4. Western Stars
5. Sleepy Joe’s Café
6. Drive Fast (The Stuntman)
7. Chasin’ Wild Horses
8. Sundown
9. Somewhere North of Nashville
10. Stones
11. There Goes My Miracle
12. Hello Sunshine
13. Moonlight Motel

Πηγή: hit-channel.com

About Post Author

+ There are no comments

Add yours