Η Lady Gaga και οι BTS συμμαχούν με την οικογένεια Obama

Τους απόφοιτους των ΗΠΑ θα τιμήσουν η Lady Gaga και οι BTS.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Barack Obama με τη σύζυγό του Michelle, η Lady Gaga, ο LeBron James και το συγκρότημα των BTS. βρίσκονται μεταξύ των διασημοτήτων και των ηγετών που θα χαιρετίσουν την τάξη του 2020 σε διαδικτυακές τελετές αποφοίτησης στις ΗΠΑ.

Οι διαδικτυακές τελετές θα αντικαταστήσουν τις παραδοσιακές εκδηλώσεις για το τέλος της χρονιάς στα λύκεια και τα πανεπιστήμια.

Κατά τη διάρκεια μιας πολυμεσικής εκδήλωσης μίας ώρας με τίτλο «Ας αποφοιτήσουμε μαζί» ο Barack Obama θα εκφωνήσει μήνυμα προς τους μαθητές της τελευταίας τάξης του λυκείου, όπου αναμένεται να επικεντρωθεί στην πανδημία του νέου κορονοϊού.

Η τελετή θα προβληθεί στις 16 Μαΐου σε αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα,

Μία ξεχωριστή εκδήλωση με τίτλο «Αγαπητή τάξη του 2020» θα οργανώσει στο YouTube η οργάνωση «Reach Higher» της Michelle Obama και θα προβληθεί μέσω streaming στις 6 Ιουνίου.

Αυτή τη φορά ο πρώην πρόεδρος θα συμμαχήσει με την Πακιστανή Malala Yousafzai, βραβευμένη με Νόμπελ Ειρήνης (2014), την πρώην υπουργό Εξωτερικών Condoleezza Rice, το συγκρότημα BTS και τη Lady Gaga για να τιμήσουν τους απόφοιτους των ΗΠΑ.

Στην τελετή θα εμφανιστούν επίσης, μεταξύ άλλων, οι Alicia Keys, Chloe x Halle, Kalley Rowland και Zendaya.

Σχολεία και πανεπιστήμια έκλεισαν στις ΗΠΑ στα μέσα Μαρτίου εξαιτίας της πανδημίας της νόσου COVID-19, στερώντας από μαθητές και φοιτητές τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε εκδηλώσεις – ορόσημο της ζωής τους με τις οποίες σηματοδοτείται το τέλος της επίσημης εκπαίδευσής τους.

https://youtu.be/rxpTjcouaeQ

Πηγή:hit-channel.com

About Post Author

+ There are no comments

Add yours