«Κάναμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ώστε να πραγματοποιηθεί φέτος το φεστιβάλ. Όμως ο κόπος και οι ελπίδες μας καταλήγουν ξανά στον κάδο των αχρήστων εξαιτίας της πρωτοφανούς κατάστασης που ζούμε με την πανδημία», σημειώνουν οι διοργανωτές.

«Μαύρο» προβλέπεται το φετινό συναυλιακό καλοκαίρι – τουλάχιστον στους καλλιτέχνες που περιμέναμε από το εξωτερικό, καθώς ακυρώθηκε το Eject Festival, ενώ πριν λίγες ημέρες είχε ανακοινωθεί και η ακύρωση της εμφάνισης των Judas Priest στο πλαίσιο του Release.

Στο Eject στις 26 Ιουνίου θα βλέπαμε τους Red Hot Chili Peppers.

«Με γνώμονα την ασφάλεια των θεατών, των καλλιτεχνών και των εργαζόμενων, επί μήνες δουλεύαμε διάφορα πλάνα και προσπαθούσαμε να βρούμε λύσεις.Κάναμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ώστε να πραγματοποιηθεί φέτος το φεστιβάλ. Όμως, ο κόπος και οι ελπίδες μας καταλήγουν ξανά στον κάδο των αχρήστων, εξαιτίας της πρωτοφανούς κατάστασης που ζούμε από την πανδημία του Covid-19», τονίζουν μεταξύ άλλων οι διοργανωτές στην ανακοίνωσή τους.

Τι θα γίνει με τα εισιτήρια

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, οι κάτοχοι των εισιτηρίων θα μπορούν είτε να κρατήσουν το εισιτήριό τους για το 2022 είτε θα μπορούν να προχωρήσουν από τις 7 Ιουνίου σε σε αντικατάσταση του εισιτηρίου τους με voucher ισόποσης αξίας μέσω των επίσημων πωλητών μας (viva.gr, public.gr).

Θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τις επιλογές.

Η ανακοίνωση των διοργανωτών του Eject

Αγαπητοί φίλοι του EJEKT,

Δυστυχώς βρισκόμαστε στη πολύ δυσάρεστη θέση να προχωρήσουμε στην ακύρωση του EJEKT Festival για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά .

Με γνώμονα την ασφάλεια των θεατών, των καλλιτεχνών και των εργαζόμενων, επί μήνες δουλεύαμε διάφορα πλάνα και προσπαθούσαμε να βρούμε λύσεις.

Κάναμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ώστε να πραγματοποιηθεί φέτος το φεστιβάλ. Όμως, ο κόπος και οι ελπίδες μας καταλήγουν ξανά στον κάδο των αχρήστων, εξαιτίας της πρωτοφανούς κατάστασης που ζούμε από την πανδημία του Covid-19.

Είμαστε συντετριμμένοι, όπως σίγουρα είστε και εσείς.

Μας λείπουν τόσο πολύ οι συναυλίες, μας λείπετε τόσο πολύ εσείς.

Όσο και να μην μας αρέσει όμως, πλέον το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προχωρήσουμε παρακάτω. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι πολύ σύντομα θα μπορούμε να ανακοινώσουμε τις νέες ημερομηνίες του EJEKT για το 2022.

Για τους κατόχους εισιτηρίων, όσοι από εσάς θα θέλετε να κρατήσετε το εισιτήριό σας για τις νέες ημερομηνίες του 2022, θα μπορείτε να το κάνετε.

Όσοι δεν θα θέλετε να κρατήσετε το εισιτήριό σας, από την 7η Ιουνίου 2021 θα μπορείτε προχωρήσετε σε αντικατάσταση του εισιτηρίου σας με voucher ισόποσης αξίας μέσω των επίσημων πωλητών μας (viva.gr, public.gr).

Θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τις επιλογές σας.

Σας ευχαριστούμε για την στήριξη και την κατανόηση σε αυτή την πρωτοφανή κατάσταση.

Η ευχή μας είναι να τελειώσει σύντομα αυτός ο εφιάλτης και να μπορέσουμε να κάνουμε το EJEKT 2022 αυτό που του αξίζει: το μεγαλύτερο φεστιβάλ της χώρας και το μεγαλύτερο πάρτυ της ζωής μας.

Μείνετε ασφαλείς και φροντίστε τους δικούς σας.

Σκεφτείτε θετικά και υποστηρίξτε ο ένας τον άλλον

Η οικογένεια του EJEKT

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours