Το άδοξο τέλος του TV Queen με διάρκεια «σφηνάκι» και το «ναυάγιο» Μουτσινά – Alpha

Ενα μακράς διάρκειας φλερτ που ξεκίνησε αμέσως μετά τα Χριστούγεννα δεν φαίνεται να καταλήγει σε τηλεοπτικό γάμο και η αιτία είναι το κόστος μιας βάπτισης…

Δεν πρόκειται για σενάριο νέας κωμικής ελληνικής σειράς αλλά όσα έχουν συμβεί μέχρι στιγμής στο παρασκήνιο των συζητήσεων του Alpha με τον Νίκο Μουτσινά.

Ενώ όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς ήταν το απόλυτο φαβορί για την τηλεοπτική επιστροφή του «Μούτσι», τα δεδομένα όχι μόνο έχουν αλλάξει αλλά έχουν ανατραπεί τα τελευταία 24ωρα.

Υπάρχει μεγάλη διάσταση απόψεων μεταξύ των δύο πλευρών και το χάσμα επικεντρώνεται σε τρία βασικά σημεία:

  • Το πρώτο είναι η μετάδοση της εκπομπής του παρουσιαστή και ηθοποιού. Ο Νίκος Μουτσινάς εξ’ αρχής είχε ξεκαθαρίσει πως θέλει Late Night εκπομπή, αίτημα απόλυτα σεβαστό και δεκτό από τον Alpha. Όμως, η επιθυμία του παρουσιαστή να βγαίνει live η νυχτερινή εκπομπή του δεν βρίσκει σύμφωνο το κανάλι καθώς χρειάζεται επιπλέον βάρδια τεχνικών που ανεβάζει σημαντικά το κόστος.
  • Το δεύτερο σημείο τριβής είναι η αμοιβή του ίδιου του παρουσιαστή. Η αγορά αυτή τη στιγμή «διορθώνει» προς τα κάτω. Ο παρουσιαστής δεν μετακινείται από το ποσό που έχει ζητήσει όσον αφορά στις ετήσιες οικονομικές απολαβές του.
  • Τρίτο σημείο διαφωνίας η νέα ταινία του Νίκου Μουτσινά, η μεταφορά στη μεγάλη οθόνη της παράστασης «Τα βαφτίσια» με ένα πολυπληθές καστ ηθοποιών. Αν και αρχικά οι δύο πλευρές είχαν αποφασίσει να αποσυνδέσουν το θέμα της χρηματοδότησης της ταινίας με το νέο συμβόλαιο του Μουτσινά, ο παρουσιαστής το έχει επαναφέρει.

Εδώ λοιπόν επιστρέφει ενδεχομένως στη διεκδίκηση του Νίκου Μουτσινά ο ΑΝΤ1 καθώς στο portfolio του ομίλου έχει περάσει η Village. Βέβαια στον ΑΝΤ1 δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος αυτή τη στιγμή στο Late Night και ο Μουτσινάς θα μπορούσε να «κουμπώσει» μόνο σε κάποιο format. Σε κάθε περίπτωση θα υπάρξει εξέλιξη σύντομα

Πρόωρο τέλος για το «TV Queen»

Πολύ νωρίτερα από τον αρχικό σχεδιασμό ολοκληρώνεται στη συχνότητα του Open το «ΤV QUEEN». H αρχική πρόβλεψη για το ριάλιτι τηλεπαρουσίασης με εγκλεισμό και παρουσιάστρια την Ιωάννα Μαλέσκου ήταν να πάει για τρεις μήνες.

Τώρα ολοκληρώνεται σχεδόν στον ενάμισι μήνα προβολής του καθώς σήμερα Παρασκευή 31 Μαϊου θα προβληθεί ο ημιτελικός, το επόμενο Σαββατοκύριακο δεν θα υπάρχει Live λόγω των Ευρωεκλογών και την Κυριακή 16 Μαΐου θα προβληθεί ο τελικός.

Προφανώς, τα ποσοστά τηλεθέασης τόσο στα ημερήσια επεισόδια όσο και στο Live δεν άφησαν ικανοποιημένο το κανάλι αλλά και την εταιρεία παραγωγής.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος της πρόωρης ολοκλήρωσης του project αλλά και ο ολικός ανασχεδιασμός του προγράμματος του Ανοιχτού Καναλιού με ορίζοντα την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Όλες οι εκπομπές αυτή τη στιγμή επανεξετάζονται από μηδενική βάση. Το βάρος θα πέσει και την επόμενη σεζόν στις ζωντανές ψυχαγωγικές εκπομπές που θα είναι δύο τουλάχιστον ημερησίως ενώ στη βραδινή ζώνη θα υπάρχει και πάλι ριάλιτι με το «Big Brother» και το «Fame Story» να είναι τα επικρατέστερα.

Δύο εκπομπές θα υπάρχουν και το Σαββατοκύριακο. Φαβορί για την παρουσίαση της φετινής καλοκαιρινής εκπομπής είναι το δίδυμο και ζευγάρι στη ζωή Γιώργος Παπαδόπουλος – Γαλάτεια Βασιλειάδη.

Όσον αφορά στην Ιωάννα Μαλέσκου όλα δείχνουν πως η συνεργασία της με το Open θα συνεχιστεί, ενώ κατά τη διάρκεια της επόμενης σεζόν η νικήτρια του «Tv Queen» θα αξιοποιηθεί σε κάποια από τις νέες εκπομπές του σταθμού σε κάθε περίπτωση όχι σε θέση κεντρικής παρουσιάστριας.

Πηγή:reader.gr

About Post Author