“Διάφανη αγάπη”: Nέας μεταφυσικής σειράς του Alpha με 9 πρωταγωνιστές

Η “Διάφανη αγάπη” είναι μια νέα αστυνομική σειρά μυστηρίου με μεταφυσικά στοιχεία που θα καθηλώσει το κοινό τη νέα σεζόν. Οι 9 πρωταγωνιστές που θα δούμε.

Τα “χαρτιά” του για τη νέα σεζόν έχει αρχίσει να “ανοίγει” σιγά σιγά ο Alpha, καθώς έχουν ήδη γίνει γνωστές οι δύο νέες σειρές που θα δούμε: η “Kατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα” και το “Να με λες μαμά”.

Μια ακόμα νέα σειρά που αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, έρχεται να προστεθεί στο καινούργιο πρόγραμμα του σταθμού, η οποία θα ονομάζεται “Διάφανη αγάπη”.

Πρόκειται για μια αστυνομική σειρά μυστηρίου με μεταφυσικά στοιχεία.

Ο Alpha δεν έχει δώσει πολλές πληροφορίες προς το παρόν, ωστόσο, αποκάλυψε τα ονόματα των 9 πρωταγωνιστών, με ένα teaser που δημοσίευσε στα social media.

Το καστ αποτελείται από αγαπημένους και ταλαντούχους ηθοποιούς, που απολαύσαμε τηλεοπτικά αυτή τη σεζόν σε διάφορες δυνατές σειρές.

Συγκεκριμένα, οι Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Χαρά Μάτα Γιαννάτου, Νίκος Ψαρράς, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Άννα Μάσχα, Μιχάλης Σαράντης, Γιώργος Νούσης, Μέγκι Σούλι και Θεόβη Στύλλου θα ενσαρκώσουν τους ήρωες της νέας σειράς.

Σύμφωνα, πάντως, με διαρροές, η “Διάφανη αγάπη”, βασίζεται στο διάσημο ιταλικό La Porta Rossa. Πρόκειται για το ελληνικό format της πασίγνωστης σειράς με μεταφυσικά στοιχεία.

Στην υπόθεση της ιταλικής σειράς, ένας ασυμβίβαστος και εκκεντρικός αστυνομικός, ερευνά την πιο δύσκολη υπόθεση της καριέρας του: τη δολοφονία του.

Στην πραγματικότητα, ο συγκεκριμένος αστυνομικός σκοτώνεται κατά τη διάρκεια μιας επιχείρησης αλλά, αντί να περάσει την “κόκκινη πόρτα” που οδηγεί στη μετά θάνατον ζωή, επιλέγει να μείνει στον επίγειο κόσμο. Έτσι γίνεται φάντασμα και ψάχνει να βρει τον δολοφόνο του: αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσει να σώσει την εν διαστάσει σύζυγό του, που είναι δικαστής και η οποία, σύμφωνα με ορισμένα οράματα που έχει ο ίδιος, θα δολοφονηθεί από τον ίδιο δολοφόνο κατά την περίοδο των Χριστουγέννων. Σε όλο αυτό, έχει ως σύμμαχο μια 17χρονη μαθήτρια που ανακαλύπτει ότι μπορεί να επικοινωνήσει με τους νεκρούς και είναι η μόνη που μπορεί να τον δει και να τον ακούσει, αλλά και ένα συνάδελφο – φάντασμα που τον βοηθά να συνηθίσει τη νέα του κατάσταση.

About Post Author