Ο Γιώργος Λιάγκας ακύρωσε τελευταία στιγμή το ΣΚΑΙ για να μην πληγώσει την Φαίη Σκορδά;

Όλη η αλήθεια σήμερα θα αποκαλυφθεί μέσα από ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ που θα διαβάσετε μόνο στο Vanda’s blog! Πρώτη σας είχα γράψει πριν από αρκετό καιρό πως ο Λιάγκας ετοιμάζεται να κλείσει συμφωνία με το κανάλι του Φαλήρου για την πρωινή ζώνη, μια ζώνη που θα ερχόταν απέναντι ακριβώς από την πρώην σύζυγό του, στον ΑΝΤ1.

Όλα, όμως, άλλαξαν όπως αναφέρει έγκυρη πηγή μου αφού ο παρουσιαστής ήταν αρνητικός και κάθετος στο να βρεθεί απέναντι από την γυναίκα των παιδιών του!

Μάλιστα, άσκησε μεγάλο βέτο στο κανάλι και στους ιθύνοντες για να μην γίνει κάτι τέτοιο! Κι έτσι θα αναλάβει εκπομπή η οποία θα βγαίνει στον αέρα το μεσημέρι και θα έρχεται απέναντι από το Πρωινό μόνο την τελευταία ώρα!

Κι όλα αυτά για να μην “τραυματίσει” τα νούμερα της παρουσιάστριας και να μην δώσει αφορμές για να λέγονται και να γράφονται πολλά…
Φαίη Σκορδά: Άγνωστο παρασκήνιο με καυτά περιστατικά για το διαζύγιο και την γνωριμία με τον Λιάγκα

Αυτή είναι η ιστορία του πρώην αγαπημένου ζευγαριού…

Με κοινή δήλωσή τους γνωστοποίησαν ότι παίρνουν δρόμους χωριστούς, έπειτα από εννέα χρόνια κοινής ζωής και επαγγελματικής συμπόρευσης – Η επεισοδιακή γνωριμία, ο λαμπερός γάμος, η κοινή επαγγελματική πορεία, και η αγάπη που υπήρχε και θα υπάρχει…

Μετά το διαζύγιο στην TV, ήρθε δυστυχώς και ο χωρισμός και στη ζωή! Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά με κοινή δήλωσή τους γνωστοποίησαν ότι παίρνουν δρόμους χωριστούς, έπειτα από εννέα χρόνια κοινής ζωής και επαγγελματικής συμπόρευσης.

«Ναι, δεν είµαστε πια µαζί, αλλά έχουµε δύο υπέροχα παιδιά που λατρεύουµε και θα µας ενώνουν για πάντα», δήλωσε το πρώην ζευγάρι στην εφημερίδα «Realnews».

Γιατί και πώς έφτασε αυτό το αγαπημένο ζευγάρι, τόσο προσφιλές και αγαπημένο στο φανατικό κοινό, στη λέξη διαζύγιο;
Η επεισοδιακή γνωριμία!

Η γνωριμία ήρθε το 2007 στην εκπομπή «Gala» της Μαρίας Σταματέρη. Μια γνωριμία που δεν άφηνε, τότε τουλάχιστον περιθώρια, για να αποδειχθεί ότι αυτοί οι δύο άνθρωποι… έμοιαζαν αταίριαστοι.

Η Φαίη, ήταν μια νεαρή ανερχόμενη παρουσιάστρια που κατέβηκε με πολύ δυναμισμό από τη Θεσσαλονίκη για να κατακτήσει και το κοινό της Αθήνας ενώ ο Γιώργος ήταν ένας σοβαρός και αυστηρός παρουσιαστής ειδήσεων.

Στην εκπομπή της Μαρίας Σταματέρη όπου πρωτοσυναντήθηκαν υπήρχε μια εμφανής κόντρα που όμως τελικά κατέληξε σε ειδύλλιο!

«Είναι δύσκολη η Φαίη Σκορδά. Εμένα μου αρέσουν οι δυναμικές γυναίκες. Μου αρέσουν δηλαδή οι γυναίκες που έχουν το στυλ της κυρίας Σκορδά υπό την έννοια ότι είναι επιθετικές και έχουν ενδιαφέρον. Αλίμονο στις γυναίκες που δεν είναι επιθετικές. Που δεν περιμένεις τίποτα διαφορετικό και ανατρεπτικό από αυτές. Ενώ η Φαίη ας πούμε, αν είσαι είτε στην δημοσιογραφική της ομάδα, είτε συνεργάζεσαι ή είσαι ο σύντροφος της περιμένεις κάθε μέρα ή κάθε νύχτα και μια έκπληξη, γιατί είναι μια δυναμική και ανατρεπτική γυναίκα», δήλωνε τότε ο Γιώργος Λιάγκας με την Μαρία Σταματέρη να λέει πως κάπως έτσι ξεκινούν οι πιο μεγάλοι έρωτες.

Η Φαίη Σκορδά είχε πει μερικά χρόνια αργότερα στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς». Αυτό που τη γοήτευσε περισσότερο στον Γιώργο… «Με ιντρίγκαρε πάρα πολύ ότι αυτό που πίστευα για τον Γιώργο δεν είχε καμία σχέση με την πραγματικότητα. Όταν τον πρωτογνώρισα πίστευα ότι ήταν ένας άνθρωπος απόλυτος, που δεν κάνει δεύτερες σκέψεις και ό,τι σκέφτεται το λέει. Αυτό καμιά φορά μπορεί να είναι άκομψο γιατί έχουμε όλοι μάθει να φιλτράρουμε αυτά που λέμε, μου έκανε λίγο ξερόλας, λίγο αγριεμένος. Γνωρίζοντάς τον είδα ότι είναι διαφορετική η ψυχή του, διαφορετικός άνθρωπος, είδα ένα μωρό. Είναι πάρα πολύ ευαίσθητος, πάρα πολύ τρυφερός καμία σχέση με αυτό που φαίνεται και αυτό με εξέπληξε».

Και συνέχιζε: «Για έξι μήνες βγαίναμε σαν ζευγάρι. Συναντιόμασταν μια φορά στις 20 ημέρες γιατί ήταν στα χωρίσματα και βγαίναμε με παρέες, περνούσε ο χρόνος με τέτοια ραντεβού. Πρώτη φορά μου έτυχε στην ζωή μου σε ραντεβού, αφού τελείωσα το φαγητό μου, να με ρωτάει αν θα φάω άλλο και μετά το έτρωγε! Μιλάμε για ραντεβού που δεν θα φας άνετα για να πεις θα φάω και δύο γλυκά… Έχεις μια συστολή, είναι και της ηλικίας ανασφάλεια. Βγαίναμε κάποιες φορές με παρέα, αλλά δεν είχε γίνει κάτι. Υπήρχε ένα παιχνίδι στον αέρα αλλά όχι κάτι συγκεκριμένο ότι είμαστε μαζί», είχε δηλώσει η Φαίη.

Έμειναν ζευγάρι για 3 χρόνια, ώσπου το 2010 ήρθε η πρόταση γάμου αφού είχε προηγηθεί συγκατοίκηση στη Βουλιαγμένη.

Ο Γιώργος, παραδοσιακός γαρ, πήγε στο Κιλκίς, γνώρισε τους γονείς της καλής του και όλα έγιναν σωστά, σύμφωνα με τους τύπους! Τη ζήτησε από τον πατέρα της Δημήτρη και ο γάμος ορίστηκε για το καλοκαίρι του 2010 στην Αθήνα!
Ο λαμπερός γάμος!

20 Ioυνίου 2010. Με αυτή την ημερομηνία ο Γιώργος και Φαίη Σκορδά σφράγισαν τον έρωτά τους και ένωσαν τις ζωές τους για πάντα στο εκκλησάκι του Ιsland στις 20:30 με κουμπάρο τον καλό τους φίλο, Νίκο Χατζηνικολάου. Πάνω από 500 καλεσμένοι έδωσαν το παρών σε έναν γάμο γεμάτο λάμψη.
Η κοινή επαγγελματική πορεία!

Και στη ζωή και στο πλατό!

«Το καλοκαίρι εμείς παντρευόμασταν και έχει γίνει πρόταση από το Mega να είμαστε μαζί στην εκπομπή. Αρχικά είχαμε πει όχι. Εγώ δεν ήθελα γιατί το φοβόμουν. Ίσως είχα και έναν εγωισμό μέσα μου, τώρα που το σκέφτομαι και έχουν περάσει χρόνια. Σκεφτόμουν ότι τόσο καιρό προσπαθούσα να χτίσω κάτι μόνη μου, δούλευα τόσο πολύ και θα πάω να συμπαρουσιάσω με τον Γιώργο; Επίσης, φοβόμουν ότι η σχέση μας θα καλύψει την δουλειά που είχα κάνει μέχρι εκείνη την στιγμή. Μπορεί να μην ταιριάζαμε επαγγελματικά. Δεν φοβόμουν τόσο για την σχέση γιατί ήξερα τι άνθρωπος είναι. Όλα αυτά που άκουγα δεν έλεγα με στεναχωρούσαν, αλλά σκεφτόμουν “λέτε να είναι έτσι”; Λες να μην βγάλουμε ούτε μήνα εκπομπής, να μαλώσουμε και να χωρίσουμε; Κι εγώ το φοβόμουν αλλά δεν έγινε έτσι. Η εκπομπή μας ένωσε».

Ένας κύκλος έκλεινε για τη Φαίη Σκορδά που άφηνε πίσω της για πάντα το παλιό της τηλεοπτικό παρελθόν και ένας άλλος άνοιγε όπου Φαίη και Γιώργος θα δοκίμαζαν τις δυνάμεις τους και τις αντοχές τους σε κοινή εκπομπή. Ας μην ξεχνάμε ότι ήταν νιόπαντροι και ερωτευμένοι….
Η οικογένεια μεγάλωσε…

Κάτι λιγότερο από ένα χρόνο μετά το γάμο τους, τον Απρίλιο του 2011 Γιώργος και Φαίη έγιναν για πρώτη φορά γονείς, ενώ παράλληλα συμπαρουσίαζαν με επιτυχία «Το Πρωινό μου».

Η Φαίη πέρασε την εγκυμοσύνη της στο στούντιο και φυσικά έφτασε ένα βήμα πριν το τοκετό στα πλατό.

Η Φαίη γέννησε τον πρώτο τους γιο, τον Γιάννη, που γεννήθηκε 3 κιλά και 250 γραμμάρια και 50 εκατοστά.

Ο Γιώργος ήταν παρών καθ’ όλη τη διάρκεια του τοκετού. Μάλιστα έκοψε και τον ομφάλιο λώρο, όπως δήλωσε τότε ο γυναικολόγος της Φαίης, Θάνος Παράσχος.

Η ευτυχία του ζευγαριού με την έλευση του Λιάγκα junior ήταν πια ολοκληρωμένη. Μάλιστα ο πρώτος τους γιος θα έπαιρνε το όνομα του πατέρα του Γιώργου, Γιάννη.

Τα βαφτίσια έγιναν με κάθε επισημότητα στην Τήνο όπου το ζευγάρι διατηρεί πολυτελή κατοικία και φυσικά με την παρουσία πάρα πολλών επώνυμων φίλων τους.

Νονοί του μικρού είναι ο γυναικολόγος της Φαίης Θάνος Παράσχος, που την ξεγέννησε και ο κουμπάρος του ζευγαριού Νίκος Χατζηνικολάου.

Και αφού τα φώτα έσβησαν, το ζευγάρι συνέχισε τη ζωή του, την κοινή του τηλεοπτική καριέρα, τις ατελείωτες βόλτες με τον Λιάγκα junior, τις διακοπές σε Τήνο, Μύκονο και Βόρεια Ελλάδα.

Κάπου στα Χριστούγεννα του 2013 Φαίη και Γιώργος δεν έκρυβαν τη χαρά τους για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της Φαίης! Και το φύλο αυτού; Ξανά αγόρι.

Η Φαίη γέννησε το Μάιο του 2014 ένα υγιέστατο αγοράκι. Γέννησε με φυσιολογικό τοκετό στις 6.40 το απόγευμα μετά από τεχνητούς πόνους ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3.740. Από δίπλα της δεν έφυγε ούτε λεπτό ο σύζυγός της Γιώργος Λιάγκας.

Ένα σούπερ λαμπερό ζευγάρι της τηλεόρασης βίωνε στιγμές απόλυτης ευτυχίας…
Το απρόσμενο τέλος!

Ο Λιάγκας ακύρωσε τον ΣΚΑΪ για να μην «πληγώσει» την Σκορδά!

Εδώ και χρόνια, το λαμπερό ζευγάρι δεν άφησε ποτέ να διαφανεί ότι υπάρχει κάποια κρίση στο γάμο του. Φαίη και Γιώργος απολάμβαναν κοινές διακοπές και πολλές κοινές εμφανίσεις.

Μάλιστα το ζευγάρι πέρασε και πολλές δύσκολες ώρες που όμως τους βρήκαν ενωμένους. Μία από τις πιο δύσκολες στιγμές του ζευγαριού όταν φέτος τον Απρίλιο ο Γιώργος Λιάγκας έχασε ξαφνικά τον πολυαγαπημένο του πατέρα, Γιάννη. Αυτό ήταν ισχυρό πλήγμα για τον παρουσιαστή.

Όμως δεν ήταν η μόνη δύσκολη στιγμή. Λίγους μήνες αργότερα και η Φαίη λαχτάρισε μέσα καλοκαίρι όταν ο πολυαγαπημένος της πατέρας υπέστη ελαφρύ έμφραγμα και χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Ο Γιώργος ήταν φυσικά στο πλάι της όπως εκείνη στο δικό του όταν έχασε τον πατέρα του.

Φαίνεται ότι αυτές οι δυσκολίες, σε συνδυασμό με το φορτωμένο τους επαγγελματικό και γονεϊκό πρόγραμμα κλόνισε τη σχέση τους.

Παρόλα αυτά το ζευγάρι εξακολουθούσε όλο το καλοκαίρι να κάνει κοινές διακοπές, με μία διαφορά: φέτος δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση από τον τύπο στο γεγονός ότι το ζευγάρι έκανε και χωριστές διακοπές, η μεν Φαίη με τα παιδιά και τους γονείς της ο δε Γιώργος με τους φίλους του στο Ιόνιο.

Τα σενάρια έδιναν και έπαιρναν ώσπου στο τέλος του καλοκαιριού έσκασε η πρώτη «βόμβα»: Φαίη και Γιώργος «χωρίζουν» τηλεοπτικά!

«Είμαι 20 χρόνια στην τηλεόραση κι έχω κάνει πολλές αλλαγές στην καριέρα μου. Κλείνουν οι κύκλοι για να ξεκινήσουν κάποιοι άλλοι και νομίζω ότι αυτός ο κύκλος για μένα θα έπρεπε να κλείσει», ήταν η δικαιολογία του Γιώργου Λιάγκα.

Η είδηση του διαζυγίου Φαίης και Γιώργου «έσκασε» λίγο καιρό μετά την σόλο τηλεοπτική πρεμιέρα της Φαίης.

Το ζευγάρι επιβεβαίωσε ότι δεν είναι μαζί πια ούτε στη πραγματική εκτός από την τηλεοπτική ζωή.

Πηγή:Youweekly.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours